Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shannen Doherty kansere meydan okuyor: Çalışmak benim için tatmin edici - Magazin haberleri
        1

        2015'te meme kanserine yakalandığını ve hastalığın dördüncü evresinde olduğunu açıklayan Amerikalı oyuncu Shannen Doherty, mesleğini hiç bırakmadan hayata tutunmaya devam ediyor.

        2

        'Nightline' programına katılan 'Beverly Hills 90210' dizisinin yıldızı, yaşadığı bütün o zor tedavi sürecine rağmen işini aksatmadığını belirtti.

        3

        'Dying to Belong' ve 'List of a Lifetime' adlı iki filminin bu ay televizyon ekranlarında yayınlanacağını duyuran Doherty, tüm bu çalışmalar sayesinde hayatta bir amacı olduğunu hissettiğini söyledi.

        4

        Shannen Doherty, hastalığa yaklaşımıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        Çalışmak benim için her zaman çok tatmin ediciydi. Ama bir bakıma daha da tatmin edici hale geldi. Dördüncü evre kanser teşhisi konan birçok insan, bir şekilde siliniyor. Hiç çalışamayacakları veya tam kapasite çalışamayacakları varsayılıyor. Bu doğru değil. İnsanların bu varsayımları bırakıp, bize bu düşüncenin bir yanılgı olduğunu gösterme şansı vermeleri, gerçekten istediğim bir şey.

        5

        "İNSANLARIN BENDEN DUYMASINI İSTEDİM"

        Doherty, katıldığı bir televizyon programında, dördüncü evre kanser olduğunu gözyaşları içinde açıklamıştı. Buna rağmen çalışmaya devam ettiğini anlatan ünlü oyuncu, "Buradayım, çünkü bu haberi insanların benden duymasını istedim." diye konuşmuştu.

        6

        "HAYATIMIZ HASTALANDIĞIMIZ AN BİTMİYOR"

        Shannen Doherty, "Hayatımız, hastalandığımız an bitmiyor. Daha birçok şey yaşayacak zamanımız oluyor. İnsanlara dördüncü evre kanser hastalarının da hala çalışabildiğini göstermek istedim." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        MUTLU EVLİLİK

        Öte yandan Doherty, 2011 yılında beri yapımcı Kurt Iswarienko ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ