Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon She - Hulk: Attorney At Low konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? She - Hulk: Attorney At Low yapımcısı kimdir ve nerede çekiliyor? She - Hulk: Attorney At Low hangi platformda yayınlanıyor?
        1

        Disney+' ın heyecanla beklenen dizisi She - Hulk: Attorney At Low 17 Ağustos Perşembe günü izleyici karşısına çıktı. Bilim kurgu, komedi, aksiyon ve macera türlerinden oluşan dizinin ilk sezonu 9 bölümden oluşuyor. Marvel Film'in bir parçası olan dizi oyuncu kadrosuyla ve konusuyla dikkat çekti. Peki, She-Hulk: Attorney at Law dizisi konusu nedir? She Hulk oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? İşte haberimizin ayrıntıları...

        2

        SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW KONUSU

        Marvel Studios tarafından üretilen sekizinci Disney Plus serisi She-Hulk: Attorney at Law, 17 Ağustos tarihi itibarıyla Disney+'ta seyirciyle buluştu.

        Dünyada ses getiren yapımın konusu ise şöyle;

        Jennifer Walters, sıradan hayatı olan bir avukattır. Ancak bir gün kaza geçirir ve kuzeni Bruce Banner'dan kan alınır. Bruce Banner'ın kan nakliyle birlitke süper güçleri, artık kuzenine geçer. Walters da kendi zekası ve özgüvenini kullanacak ve elindeki bu gücü en üst seviyelere kadar taşıyacaktır.

        3

        SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW OYUNCULARI

        Dizinin oyuncu kadrosunda Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler yer alıyor.