Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Şirvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Siirt Üniversitesi Veteriner Fakültesi akademik personellerinin teknik desteği ile ''Arı Yetiştiriciliği'' kursu eğitimi verildi.

        Şirvan’da arıcılığın gelişimi açısından bu kursun oldukça önemli olduğunu söyleyen Şirvan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Esat Keskin, arıcılığın verimli ve kaliteli bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacak. Teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimlerde kursiyerlere önemli konular anlatıldığı belirtti. Keskin, “İş kurmak ya da arıcılıkla ilgili projelerini gerçekleştirmek için bilinçli, donanımlı ve sertifikalı olmak hasıl oluyor. Dolayısıyla arıcılık yapan arkadaşlarımızı ülkemizin geleceği ve ekonomisi için donanımlı hale getirmeliyiz. Daha modern daha gelişmiş arıcılığın nasıl yapılacağının burada öğrenildikten sonra uygulanması çok önemli” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler