Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Türkeli ilçesine yaptığı ziyarette, sel afetinde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

        Vali Karaömeroğlu, AkçabükDirekli grup yolunda yaptığı incelemenin ardından ilçenin tüm grup yollarındaki menfezlerin yapılması talimatını verdi.

        İlçe genelinde yaklaşık 63 menfez ihtiyacının olduğu ve bu menfez ihtiyacının önümüzdeki süreçte yapımı noktasında görüşmeler yapıldı.

        İlçede sel felaketi nedeniyle yıkılan Yılanlık, Çayırlar, Satı, Yeşiloba Reyfez ve Kurvana köprülerinin yerine yapılacak yeni köprülerin projelendirme çalışmaları ile ilgili görüşmeler yapıldı. Yılanlık Köprüsünün çift şerit ve kemer görünümlü köprü olarak yapılması düşünülüyor.

        Daha sonra Yaşam Vadisi’nde incelemeler yapan Vali Karaömeroğlu, Türkeli Deresinin ıslahı ve taşkın koruma setlerinin yükseltilmesi konusunda DSİ yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler