Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre; 2 çocukla anneyi hayattan koparan zehirlenme vakasında baba da günlerce verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Almanya’dan gelen Böcek ailesinin ölümüne neden olan vahim olaya ilişkin olarak midyeci Y.D, lokumcu F.T, kokoreççi E.E. ile kafe işletmecisi F.M.O'nun i tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmesinin ardından tutuklandılar.

NUMUNELER 1,5 GÜN SONRA TOPLANDI

Şüphelilerin tutuklamaya sevk yazısında kokoreçci E.E.’nin dükkanından ve midyeci Y.D.’nin tezgahından alınan numune üzerinde yapılan incelemelerde tüketime uygun olduklarının tespit edildiği belirtildi. Ancak bu numunenin ölüm olaylarından 1,5 gün sonra alınması nedeniyle Böcek ailesinin kullandığı ürünlerle birebir aynı ürünler olmadığı belirtildi. Ailenin gittiği kafenin sahibi F.M.O ile lokumu satan kuruyemişçi F.T.’nin dükkanından alınan numunelere ilişkin analiz raporlarının da henüz tamamlanmadığı belirtildi.

Bu nedenlerle ailenin kesin ölüm sebebinin tespitine dair Adli Tıp Kurumu'nun incelemelerinin devam ettiği kaydedildi. Olayın 3 kişinin ölümüyle sonuçlandığı, baba Servet Böcek’in hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi, savcı tutuklamaya sevk ederken henüz baba vefat etmemişti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ