Domuz bağı vahşetinde kapıyı 'ormancıyız' diye açtırmışlar
Ordu'nun Korgan ilçesinde yalnız yaşadığı evde, domuz bağı yöntemiyle bağlı cansız bedeni çarşafa sarılı halde bulunan Makbule Sarı'nın (74) katil zanlısı, Hayrettin Görgülü ve yeğeni Serkan Uluz hakkındaki soruşturma tamamlandı. Fatsa Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede zanlılar hakkında "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası istendi. İddianamede zanlıların kendilerini ormancı olarak tanıtarak eve girdikleri ve yaşlı kadını yardım çağırmaması için öldürdüklerine yer verildi. Zanlıların evden bir çuval fındık ile televizyon çaldıkları da tespit edildi
ABONE OLOrdu'nun Korgan ilçesinde yalnız yaşadığı evde, domuz bağı yöntemiyle öldürülen Makbule Sarı'nın (74) katil zanlısı, Hayrettin Görgülü (27) ve yeğeni Serkan Uluz (23) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Olay, 14 Kasım 2020 tarihinde ilçeye bağlı Saraaliç Mahallesi'nde meydana geldi. Yalnız yaşayan Makbule Sarı'dan uzun süre haber alamayan kızı, mahalle muhtarından yardım istedi. Muhtar da polise bilgi verdi. Adrese gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde Makbule Sarı´nın domuz bağı yöntemiyle el ve ayakları bağlı cansız bedenini çarşafa sarılı halde buldu. Yapılan incelemede evdeki para ve değerli eşyaların çalındığı tespit edildi.