Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş (73), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 5 kişinin 'Covid-19' testleri pozitif çıkmıştı. Memleketi Trabzon'da olan Baş ve ailesi hastanede tedavi görüyordu.

Enis Yıldırım'ın haberine göre koronavirüs nedeniyle cuma gününden itibaren Trabzon'da özel bir hastanede tedavi altında tutulan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, solunum desteğine ihtiyaç duyulması üzerine dün Kanunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak yapılan müdahaleye rağmen Haydar Baş hayatını kaybetti. Haydar Baş'ın Kovid-19 testi pozitif çıkan 5 aile üyesi Z.B., E.B., F.B., S.B. ve Z.B.'nin tedavisi ise özel hastanede devam ediyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ