Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler...'Kadın müşteriye yan baktın' kavgasında 1 ölü!

        Olay, sabaha karşı bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre sokaktaki restoran sahibi Yakup İ. ile komşu restoranın çalışanları Ziya Selçuk (45), M.K., A.K., O.K. ve K.B., gelen iki kadın müşteri yüzünden tartışmaya başladı.

        DHA'nın haberine göre, 'Kadın müşteriye yan baktın' tartışması biranda kavgaya dönüştü. Selçuk ile birlikte 5 kişi, Yakup İ.'yi dövmeye başladı. Arbededen kurtulan Yakup İ. dükkanına koşup bıçak aldı ve döndüğünde Ziya Selçuk'u yaralayıp kaçtı.

        İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Yaralı Ziya Selçuk, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Polis, olay yerinden kaçan Yakup İ.'yi Atatürk Caddesi üzerinde yakaladı. Yaralı olarak özel hastaneye götürülen Yakup İ.'nin kaburga kemiği, sol göğüs çukur kemiğinin kırıldığı, sol işaret parmağında 4 santimetre kesi olduğu belirlendi.

        Tedavisinin ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde gözaltına alınan Yakup İ., "Ziya Selçuk, 4 kişi ile bana saldırdığı için kendimi savundum" dedi. Kavgaya karışan 4 kişi ifadelerinin ardından serbest kalırken, Selçuk'un ölümüne neden olan Yakup İ. adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ