Eşini öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen sanığa ilk duruşmada tahliye
Son dakika... Kahramanmaraş'ta yaralı olarak götürüldüğü hastanede "Kendimi bıçakladım" dedikten sonra ölen 1 çocuk annesi Sevgi G.'yi (27) kasten öldürme suçundan tutuklanan ve hakkında müebbet hapis istenen eşi Durdu G. (28) hakim karşısına çıktı. Korkunç olayda Durdu G., eşini öldürmediğini, tokat dahi atmadığını söyledi. Sevgi G.'ye ilk müdahaleyi yapan sağlık çalışanları ile hastane polisinin de tanık olarak dinlendiği duruşmada Durdu G.'nin tahliye edilerek tutuksuz yargılanmasına karar verildi
ABONE OLGeçen yıl 17 Kasım günü meydana gelen olayda bir çocuk annesi Sevgi G., sokakta yaralı halde bulundu.
DHA'nın haberine göre ambulansla hastaneye götürülen Sevgi G., nasıl yaralandığının sorulması üzerine 'Kendimi bıçakladım' derken, sevk edildiği Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kurtarılamayarak 23 Kasım'da hayatını kaybetti.
Olayın ardından başlatılan soruşturmada Durdu G., bir kadınla daha önce aralarında geçen yazışmaları eşinin görmesi üzerine tartıştıklarını, devamında da Sevgi G.'nin bıçakla intihar ettiğini öne sürdü.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ