Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL "Federasyona güvenmiyorum" - Basketbol Haberleri

        Nur Gencer, yaptığı açıklamada, Galatasaray Cafe Crown takımı kadrosunu beklediğinden daha iyi durumda bulduğunu kaydederken, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu ile Disiplin Kurulu'nun verdiği cezaların ise akıl ve mantık dışı olduğunu ileri sürdü.

        Galatasaray Cafe Crown takımının mevcut teknik kapasitesiyle ligde sorun yaşamayacağını düşündüğünü aktaran Gencer, şunları söyledi:

        ''Hatta beklediğimden de iyi bir takım. Radoslav Rancik'in Azovmash maçındaki gibi oynadığı her maçı kazanırız. Simas Jasaitis'i kadrosunda bulunduran bir takım da zaten Avrupa takımıdır. Ama teknik grubun arkası tamamen film dekoru gibi bomboşmuş. Kimse yok. Bir tane yazılı kağıt, belge yok. Buraya gelene kadar maçın hakemini dahi öğrenemedim. Bu işlerde, maçın hakemi karşılanır, bir yemeğe gidilir, ağırlanır. Bu organizasyon eksikliği de değil, tamamen facia. Yaşanan sıkıntılar yüzde 100 bunun sonucu. Ama bu sonucu doğuran da Galatasaray Kulübü. Onun için fazla bir şey söylemiyorum. Biz artık önümüze bakacağız.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ