Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı'nın büyüsü bozuldu, İstanbul Başakşehir uzun bir aradan sonra gol yedi, Başakşehir'in gol yememe rekoru sona erdi - Rams Başakşehir Haberleri

        Bu sezon Süper Lig'in en az gol (6) yiyen takımı unvanını elinde bulunduran İstanbul Başakşehir, Kayseri Erciyesspor mücadelesi ile 5 maç sonra kalesinde gol gördü.

        Lacivert-turunculu ekip, Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'a 2-1 yenildikten sonra oynadığı maçlarda Çaykur Rizespor ve Sivasspor'u 2-0, Eskişehirspor ve Balıkerispor'u da 1-0'lık skorlarla yenip, Bursaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

        İstanbul Başakşehir ayrıca bu sezon ligde 5. kez bir maçta kalesinde gol gördü. Ligde daha önce Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Eskişehirspor, Balıkesirspor ve Sivasspor maçlarında kalesini gole kapatan lacivert-beyazlı takım, Beşiktaş'a 2-1, Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilip, Kasımpaşa ve Trabzonspor ile de 1-1'lik skorlarla berabere kalmıştı.

        510 DAKİKA SONRA GOL YEDİ

        İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de 510 dakika sonra kalesinde gole engel olamadı.

        Ligin 9. haftasında Beşiktaş ile oynanan karşılaşmanın 75. dakikasında gol yiyen lacivert-turunculu ekip, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Bursaspor, Balıkerispor ve Sivasspor maçlarında rakiplerine gol şansı tanımadı. İstanbul ekibi, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının 46. dakikasında Edinho'nun golüne engel olmadı ve 510 dakika sonra ağlarından topu çıkardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ