Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de 2015'te ayrılacak olan futbolcular - Fenerbahçe Haberleri
        1

        DİRK KUYT
        Fenerbahçe'de en düzenli forma giyen isimlerin başında olan Dirk Kuyt, sarı lacivertli ekibin yeni sezon yapılanması arasında yer almıyor. İsmi eski kulübü Feyenoord ile anılan Hollandalı oyuncunun yeni sezonda ülkesine dönmesi bekleniyor.

        2

        PİERRE WEBO
        İsmail Kartal'ın en büyük hamle oyuncusu olan Pierre Webo, ilerleyen yaşı sebebiyle gözden çıkarılması muhtemel isimler arasında bulunuyor. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe'nin gelecek planları arasında yer almıyor ve sözleşmesinin uzatılması beklenmiyor.

        3

        BRUNO ALVES
        Fenerbahçe'nin savunma dörtlüsünün en kritik ve başarılı isimlerinden birisi olan Bruno Alves, zaman zaman disiplin ve sert tavırları ile geri dörtlüde gözden çıkarılması en muhtemel isim. Aynı kalitede ve uygun fiyatta bir stoper gelmesi halinde Bruno Alves de takımdan gönderilme tahlikesi ile karşı karşıya.

        4

        MOUSSA SOW
        Önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertli kulüp, iyi bir teklif gelmesi halinde Senegalli oyuncu ile yollarını ayıracak.

        5

        MİLOS KRASİC
        Oynamadan aldığı para ile Fenerbahçe üzerinde ciddi bir yük oluşturan Sırp yıldız, makul bir teklif karşılığında elden çıkarılacak.

        6

        MİCHAL KADLEC
        Sarı lacivertli ekipte fazla süre alamayan Michal Kadlec, yeni sezon itibari ile Fenerbahçe'den ayrılmayı planlayan oyuncular arasında. Kadlec'in Bundesliga'ya geri dönmesi bekleniyor.

        7

        EMMANUEL EMENİKE
        Fenerbahçe'nin "uzatmalı aşkı" Emmanuel Emenike, bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi ve hem taraftarları hem de sarı lacivertli kulübü hayalkırıklığına uğrattı. Performans olarak Guiza'nın dahi gerisinde kalan Nijeryalı golcü için "keşke zamanında onun yerine Oscar Cardozo'yu alsaydık" şeklinde yorumların yapıldığı dahi gündemde...

        8

        RAUL MEİRELES
        Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden birisi olan Raul Meiereles, yabancı sınırındaki değişiklik sebebiyle 2016 yılına kadar devam edecek sözleşmesine rağmen 'gönderilebilecekler' listesine dahil oldu.

        9

        SELÇUK ŞAHİN
        Fenerbahçe'nin sembol isimlerinden birisi olan Selçuk Şahin, yeni sezon öncesinde topun ağzında olan isimlerden bir tanesi. Özellikle taraftarların takımda görmeye sıcak bakmadığı deneyimli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve sarı lacivertli ekibin milli yıldız ile sözleşme uzatmasına ihtimal verilmiyor.

        10

        SAMUEL HOLMEN
        Fenerbahçe'nin bir diğer Süper Lig ekibi Bursaspor'a kiraladığı Samuel Holmen, genel anlamda ortaya koyduğu performans ile yeşil beyazlı ekibi pek memnun edemedi. Yeni sezonda yeniden Fenerbahçe'ye dönme ihtimali yüksek olan Samuel Holmen, yeniden bir başka ekibe kiralanabilir ya da bonservisi ile birlikte gönderilebilir.

        11

        VOLKAN DEMİREL
        Yerli kaleci konusunda Türkiye'nin başarılı ekiplerinden birisi olan Fenerbahçe'de, bu furyanın en deneyimli ismi Volkan Demirel ise yavaş yavaş kaleyi genç isimlere devretmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim, 2017 yılına kadar sözleşmesi devam eden Volkan Demirel ile yollarını ayırmasa dahi 1 numara olarak Mert Günok'un ön plana çıkması muhtemel.

        12

        EMRE BELÖZOĞLU
        Fenerbahçe'nin deneyimli kaptanı Emre Belözoğlu, mevcut yaşlı kadroda yeni sezonda formasından uzak kalması beklenen isimlerin başında bulunuyor. Geçtiğimiz açıklamalarında kulüpsüz kalmayacağını belirten ve Amerika'ya transferi gündemde olan Emre Belözoğlu, transfer olmasa dahi kulüp içerisinde farklı bir pozisyona kayabilir.