Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain-Chelsea maçını yönetti - Futbol Haberleri
        1

        Paris Saint Germain-Chelsea maçını yöneten Cüneyt Çakır genel olarak başarılı bir maç yönetti. Ancak Türk hakem buna karşın Ada basınının gözüne girmeyi başaramadı.

        2

        Geçmişte Manchester United-Real Madrid karşılaşmasında Nani'ye ve Barcelona-Chelsea maçlarında John Terry'ye çıkardığı kırmızı kartları bir türlü unutamayan İngilizler, dünkü maçta bu kez rakip aleyhine kırmızı kart beklediler.

        3

        Daily Mail gazetesi PSG'nin İtalyan futbolcusunun, Hazard'a yaptığı harekette kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu. Gazetenin haberinde "Marco Verratti sarı kartla kurtulduğu için şanslıydı...

        4

        Gecenin en sert hareketini yaptı. PSG burada 10 kişi kalmalıydı. Çakır oldukça toleranslı ve anlayışlı davrandı" yorumu yapıldı.

        5

        Türk hakemin sertliğe izin verdiğine dikkat çekilirken, David Luiz'in, Fabregas'ı formasından çektiği pozisyonda kart çıkmamasına da tepki gösterildi, "Luiz ayrıca üst üste fauller yaptı ancak cezalandırılmadı" denildi.

        6

        Daily Telegraph'ta maçın canlı anlatımının yapıldığı sayfada, "Tek söylemek istediğim şey, Nani'yi oyundan attığı için Çakır'dan hala nefret ediyorum" ifadesi dikkat çekti.