Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da forvet için yeni bir isim gündeme geldi. Aslan'ın hedefinde Soldado var. - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlü bir forvet oyuncusu ile takviye etmek isteyen Galatasaray’da Roberto Soldado’nun ismi gündeme geldi.

        2

        Geçtiğimiz dönemlerde de adı Cimbom’la anılan İspanyol yıldız, 2013 yılında 30 milyon Euro gibi astronomik bir bonservis bedeli karşılığında Valencia’dan Tottenham’a transfer olmuştu.

        3

        İngiliz kulübünün, Premier Lig’de kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Soldado’yu satmayı planladığı bildirildi.

        4

        3 MİLYON EURO’YA EVET
        Tottenham’dan yıllık 3 milyon Euro civarında net ücret alan Soldado’nun, Şampiyonlar Ligi’nde yeniden kendisini gösterebilmek adına aynı miktarda bir ücrete Galatasaray’a ‘evet’ dediği öğrenildi.

        5

        İngiliz yöneticiler, 2 yıl daha kontratı bulunan golcü için 12 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Galatasaraylı yetkililer, bu rakamı indirmek için pazarlık yapıyor.

        6

        Oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak için de girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki günlerde Londra’ya çıkarma yapacak.

        7

        Bu buluşmada Soldado transferinde orta yol bulunmaya çalışılacak. Eğer anlaşma sağlanırsa, Roberto Soldado, Burak Yılmaz’ın Galatasaray’daki yeni partneri olacak.

        8

        40 MAÇTA 6 GOL 5 ASİST
        Valencia’dayken Dünya Kupası’ndaki performansıyla da adından söz ettiren Soldado, İngiltere’ye transfer olduğunda beklenen patlamayı yapamadı.

        9

        Bu sezon 8’i Avrupa Ligi olmak üzere 40 maça çıktı, 5 gol, 6 asistlik performans gösterdi. Bu maçlarda ortalama 45 dakika süre aldı. Tottenham’daki ilk sezonunda ise 36 karşılaşmada 11 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

        10

        DİĞER ADAYLAR BEKLEMEDE
        Hollandalı Huntelaar’ın yanı sıra Mario Gomez ve Podolski gibi iki Alman golcüyle de dirsek temasında olan G.Saray, Soldado seçeneği nedeniyle bu üç ismi beklemeye aldı. İspanyol yıldızın transferi gerçekleşmezse, bu üç oyuncudan biri bitirilmeye çalışılacak.

        11

        VAN PERSİE NOKTAYI KOYDU
        F.Bahçe’den sonra G.Saray’la da adı anılmaya başlanan Robin van Persie, Manchester United’dan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

        12

        32 yaşındaki Hollandalı golcü, “Endişeli miyim? Hayır, inanın çok rahatım. M.United ile 1 yıllık daha kontratım var. Bazı şeyler değişebilir ancak bu tamamen M.United’a bağlı, bana değil. Transfer piyasasında dönen kukla şovun bir parçası olmayacağım” dedi.

        13

        8 yıl daha oynayabilecek hırsa sahip olduğunu vurgulayan Van Persie, kendisini oldukça fit hissettiğini vurguladı. Hollandalı geçen sezon 28 maçta 18 gol attı.

        14

        MELO GİDERSE DE JONG GELECEK
        Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Melo'nun ayrılma ihtimaline karşı alternatif isim de belirlendi.

        15

        Sneijder'ın aracılık yaptığı bu ismin Milan ile kontratı sona eren Nigel de Jong olduğu öğrenildi.

        16

        Aslan'ın forvet için 1 numaralı adayı olan Gignac için de Meksika kulübü Tigres ile kıran kırana bir kapışma yaptığı belirtildi.

        17

        EGEMEN’DE SORUN DENGE
        F.Bahçe’nin sözleşme yenilemediği Egemen Korkmaz’ın yıllık 2 milyon Euro civarında para istediği, bu yüzden G.Saray’ın tecrübeli stopere mesafeli baktığı öğrenildi.

        18

        Semih Kaya’ya yıllık 1.6 milyon Euro ödeyen Sarı-Kırmızılı yönetim, ücretini bu seviyelere indirmesi halinde Egemen’in menajeriyle masaya oturacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ