Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Mehmet Ekici: Hami olmak için erken - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’un orta sahadaki beyni Mehmet Ekici, Hollanda kampında basının karşısına çıktı. Yeni sezon hazırlıklarının oldukça iyi gittiğini belirten Ekici, “Yeni hocamızla her gün çift idmanlara çıkıyoruz. Ondan çok şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Çok mutluyuz, kamp iyi geçiyor. İnşallah böyle devam eder. Arkadaşlık ortamı çok iyi. Kendimi zaten tek takıma değil, bütün Trabzon’a kabul ettirdiğimi düşünüyorum. Bu da benim için gurur verici bir şey. İnşallah önümüzdeki yıllarda da böyle devam eder” dedi.

        'BU BENZETME ONUR VERİCİ'

        Geçen sezon attığı frikik golleriyle akıllarda kalan Ekici, kendisinin “Bombacı Hami” lakaplı Hami Mandıralı benzetilmesiyle ilgili olarak ise “Bu çok onur verici ama Hami hocamız çok önemli işler yapan bir hocamız. Bir Hami hoca olmak için erken, o efsanevi bir oyuncuydu. Sadece benim için değil, çoğu futbolcular için örnekti. İnşallah ben de aynı şekilde devam ederim” ifadesini kullandı.

        'ERSUN HOCA’NIN GİDİŞİ ETKİLEMEDİ'

        Teknik direktör Ersun Yanal’ın görevi bırakmasının ardından Şota Arveladze’nin göreve gelmesini de değerlendiren Mehmet, “Teknik direktör değişiminin sezon başlamadan olmasının bizi fazla etkilemeyecektir. Önümüzde lige başlamak için uzun bir süre var. Bu süreci iyi değerlendirerek taktiksel anlamda da kendimizi geliştireceğiz. Trabzonspor’u yeni sezonda taraftarlarımızla birlikte layık olduğu yere taşımak için mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.

        ‘HEDEFLER BÜYÜK’

        Yeni sezonda Trabzon’un şampiyonluk yarışı içinde olacağını belirten Ekici, sözlerini şöyle noktaladı: “Büyük bir camiamız var. Bizim için burada oynamak gurur verici. Bunun için de büyük hedeflerle yola çıkmamız gerekiyor. Herkes bilicinde, ben de bunun bilincindeyim. Bu sene de büyük adımlarla ilerlemek ve şampiyonlukta yarışmak istiyoruz. Çünkü biz Trabzonsporuz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ