Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer İngiliz komedyen Simon Brodkin, FIFA Başkanı Sepp Blatter'ın üzerine sahte para attı - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        FIFA başkanlığındaki son günlerini geçiren Sepp Blatter, şok bir protesto ile karşılaştı.

        FIFA, bugün Zürih'te başkanlık seçiminin tarihini belirledi. Bu görüşmenin ardından mevcut başkan Sepp Blatter de basın toplantısı düzenledi. Toplantının başında İngiliz komedyen Lee Nelson sahneye çıkarak Blatter'ın üzerine bir tomar sahte para fırlattı.

        Bu protestonun ardından Blatter, toplantıyı sona erdirdi. Blatter, "Bayanlar baylar, önce burayı temizlemek zorundayız. Aksi takdirde sizinle konuşamayacağım. Bunun futbolla alakası yok" şeklinde bir açıklama yaptı.

        SEÇİM 26 ŞUBAT'TA

        Sepp Blatter'in istifa edeceğini duyurmasının ardından düzenlenmesi beklenen olağanüstü seçimli kongrenin, gelecek yıl 26 Şubat'ta İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirileceği bildirildi.

        Üst düzey yöneticilerin gözaltına alındığı operasyonun ardından, 29 Mayıs'ta düzenlenen kongrede Blatter, 5. kez başkanlığa seçilmiş ve bu durum uluslararası kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. Bu gelişmeler sonrasında Blatter, seçildikten 4 gün sonra istifa edeceğini duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ