Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig Karaman Belediyespor'da hedef 3.Lig - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | SÜLEYMAN TETİK

        Yıllardır profesyonel liglerde takımı bulunmayan Karaman'ı, Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Karaman Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 3.Lig özlemini sona erdirmek adına büyük çaba gösteren kulüp, takımın kimyasını tamamen değiştirerek profesyonel lige hazır bir ekip kurmak çabası içerisinde.

        Geçtiğimiz sezon BAL 4.Grupta mücadele veren fakat şampiyonluğun bir hayli uzağında kalarak ligi 6. sırada bitiren Karaman Belediyespor, lig bitiminde aynı şehrin bir diğer takımı olan Özkon Grup Karamanspor'u play-out mücadelesinde 4-1 yenerek bu sezon da Bölgesel Lig'de mücadeleye etmeye hak kazanmıştı.

        ''KARAMAN HALKINA ŞAMPİYONLUK YAŞATACAĞIZ''

        Kulüp başkanı Osman Ünüvar, şampiyonluk için kulüpte herkesin seferber olduğunu, takıma 16 yeni futbolcunun katıldığını ve bu futbolcuların bir çoğunun daha önce 2.Lig ve 3.Lig'lerde forma giydiğini belirtti. Ayrıca Ünüvar, yeni gelen futbolcuların takıma kısa sürede adapte olmaları için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'na dolu dizgin başlayacaklarını ifade etti. Osman Ünüvar, Karaman halkına şampiyonluk yaşatacaklarının sözünü verirken, bunun için tüm imkanlara sahip olduklarını ve ne gerekiyorsa yapacaklarını sözlerine ekledi.

        ''FUTBOLUN GEREKLİLİKLERİNİ SAHADA YERİNE GETİREN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ''

        Karaman Belediyespor teknik direktörü Nasuh Aköz ise, koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söylerken, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu hususta başarılı olmak adına futbolun gerekliliklerini sahada yerine getirebilen bir takım oluşturacaklarını ifade etti. Bugün itibariyle kendi tesislerinde hazırlıklara başladıklarını belirten Aköz, 15 Ağustos'ta Nevşehir'e giderek 10 gün sürecek olan bir hazırlık kampına gireceklerini ve burada oyuncuların hem adaptasyon hem de kondisyon açısından eksiklerini gidereceklerini belirtti.

        KORSANLAR ANTRENMANDA

        Karaman Belediyespor'un taraftar grubu olan Korsanlar'ın da bu sezon takıma ilgisi oldukça büyük.Bugün kendi tesislerinde top başı yapan sarı kırmızılıları ilk idmanında yalnız bırakmayan Korsanlar, üçüncü lig yolunda geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, bu sene de takımın en büyük destekçisi olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ