Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira oyuncularına, "Molde karşısında kimsenin beklemediği bir yenilgi aldık. Ancak buna takılıp kalırsak esas felaket o zaman başlar" dedi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Oysa her şey ne güzel başlamıştı. Fenerbahçe’de birbiri ardına yapılan süper transferler. Ardından yeni teknik direktör Vitor Pereira’nın iddialı demeçleri. Bazı hazırlık maçlarındaki güzel görüntüler tüm Sarı-Lacivertliler’in iştahını kabartmıştı.

        Ancak ne zaman ki resmi maçlar start aldı, Fenerbahçe’de kafalarda soru işaretleri uyanmaya başladı. Şampiyonlar Ligi hayalinin bir başka bahara kalması, UEFA Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de takımın inişli çıkışlı grafikler ortaya koyması teknik direktör Vitor Pereira’nın da güvenilirliğinin tartışılmasına neden oldu.

        Son olarak da Norveç ekibi Molde karşısında Kadıköy’de 3-1 gibi bir skorla alınan yenilgi Portekizli hocayı tam anlamıyla hedef tahtasına koydu.

        ‘3 PUAN HER ŞEYİ DÜZELTİR’

        Yapılan eleştiriler sadece Pereira’yı değil takımı da etkiledi.

        Bunun için de Portekizli çalıştırıcı peş peşe oynayacakları Bursa, Beşiktaş ve Celtic maçları öncesinde dün oyuncularıyla bir toplantı yaparak, “Molde karşısında kimsenin beklemediği bir yenilgi aldık. Ancak buna takılıp kalırsak esas felaket o zaman başlar. Çünkü birbiri ardına önemli maçlara çıkacağız. Bunun için kendinize gelin ve ilk olarak Bursaspor maçına odaklanın. Bu maçta alacağımız 3 puan ve ortaya koyacağımız güzel futbolla kendimize yeniden beyaz bir sayfa açalım ve camianın gönlünü alalım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ