Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray Trabzon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        HT SPOR

        Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray evinde Trabzobzonspor'u ağırlayacak. Ligde 6.'lığa gerileyen Galatasaray için Trabzon maçı Avrupa yarışı adına kritik önem taşıyor. Peki Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        Galatasaray Kulübü, 5 günlük süreçte geleceğini etkileyecek yoğun bir trafiğe girecek. Sarı-Kırmızılılar, bu kısacık sürede hem sahada hem de dışarıda kader niteliği taşıyan kritik sınavlar verecek.

        1 PUAN KAYBI PROTESTO GETİRİR

        Türk Telekom Arena’da bugün oynanacak Trabzonspor maçı, G.Saray’ın ligde ilk 3 şansını devam ettirmesi açısından büyük önem taşıyor. Galibiyet dışında alınacak farklı bir skor, Arena’da Lazio maçında başlayan protestoları tetikleyebilir. Yönetim, Mustafa Denizli ve oyunculara daha sert tepkiler doğurabilir. SarıKırmızılılar’da hedef güzel futbol ve mutlak galibiyet. Alınacak üç puan, Lazio rövanşı öncesi moralleri yükseltecek.

        2 ÖZBEK, UEFA’YI İKNA PEŞİNDE

        G.Saray’ın en zor sınavı salı günü yaşanacak... Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu, İsviçre’ye giderek Cenevre’de UEFA’nın karşısına çıkacak. Avrupa’dan 1+1 yıl men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan yönetim, alınacak nihai karar öncesinde son savunmasını yapacak. Sarı-Kırmızılı heyet, mali tablodaki olumlu gelişmeleri gösterip cezanın ileri bir tarihe ertelenmesini talep edecek. Burak Yılmaz’ın satışı, ‘Tek bilek tek yürek’ projesi, diğer kampanyalar ve kulübün iletişim organlarının kiralanması karşılığı elde edilecek gelirlerle UEFA komisyonunun kararını değiştirmesine çalışılacak.

        3 RÖVANŞTA YA TUR YA TUFAN

        Kader haftasının son kritik virajı ise 25 Şubat Perşembe gecesi Roma’da oynanacak Lazio rövanşı... İstanbul’daki ilk maçta İtalyan rakibi ile 1-1 berabere kalarak önemli bir avantajı yitiren Aslan, bu maçtan alacağı skora göre Avrupa macerasına ya tamam ya da devam diyecek. Şayet G.Saray, Avrupa Ligi’ne veda ederse, koltuğu sallanan teknik direktör Mustafa Denizli’nin geleceği tartışılmaya devam edecek.

        HEDEF 250. GOL

        Hafta içi Lazio karşısında bulduğu 1 golle, Türk Telekom Arena’daki 248. golünü atan Sarı-Kırmızılılar, zorlu Trabzonspor maçında 250’yi arayacak. G.Saray, bugün 2 gol bulması durumunda evinde 250. golüne ulaşmış olacak.

        Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Galatasaray Trabzonspor maçı 21 Şubat Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. TT Arena'da Deniz Ateş Bitnel'in yöneteceği maçı Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.

        SEMİH-YASİN YOK 6 YILDIZ SINIRDA

        Galatasaray’da Mersin İdmanyurdu maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Semih ve sarı kart cezalısı olan Yasin, Trabzon’a karşı forma giyemeyecek. Sarı kart sınırında bulunan Muslera, Sneijder, Podolski, Carole, Sabri ve Olcan ise bugün kart görmeleri durumunda, 23. haftadaki Gaziantep deplasmanında yer alamayacaklar.

        "G.SARAY'A ŞANSIM TUTUYOR"

        Trabzonspor’un hocası Hami Mandıralı, TT Arena’da oynadığı 4 maçta 3 gol atan Muhammet Demir’e çok güveniyor. Başarılı oyuncu, “G.Saray’a şansım tutuyor” ifadelerini kullandı.

        Karadeniz ekibinin devre arasında Gaziantepspor’dan transfer ettiği Muhammet Demir, Galatasaray deplasmanında patlama yapmak istediğini söyledi. Bordo-Mavili formayla tek golünü Akhisar’a karşı kaydeden 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Kayserispor önünde penaltı kaçırmıştı. Kayseri maçına sağ bileğindeki sakatlığı nedeniyle iğneyle çıktığını hatırlatan Muhammet, “Kaçırdığım penaltıya çok üzüldüm. Maçı kazanmamız tesellioldu. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Tamamen G.Saray maçına konsantre olduk. İstanbul’da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

        ÇOK İDDİALI

        Türk Telekom Arena’nın kendisine uğurlu geldiğini de dile getiren Muhammet Demir, “G.Saray’a şansım tutuyor. Umarım bu maçta patlama yapar ve goller atarım” ifadesini kullandı. Kariyeri boyunca G.Saray’a karşı 5 maça çıkan Muhammet Demir, bunların 4’ünü Türk Telekom Arena’da oynadı. Demir, G.Antepspor formasıyla çıktığı bu 5 maçta attığı 3 golün tamamını Türk Telekom Arena’da buldu. İlk kez Trabzonspor formasıyla G.Saray’a karşı görev alacak olan Demir, bu sezon 6. haftada Arena’da oynanan ve 2-1 biten maçta eski takımı G.Antep’in tek golüne imza atmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ