Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere İlkay için Ada'dan talipler var - Futbol Haberleri

        HTSPOR | DIŞ HABER

        Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen İlkay Gündoğan paylaşılamıyor.

        Geçen sezon Barcelona'nın transfer listesinde yer alan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre futboldan uzak kalan İlkay, yeniden transfer gündeminin bir numaralı ismi olmayı başardı.

        2012'de Dortmund ile lig şampiyonluğu yaşayan ve Jurgen Klopp ekolünün öne çıkardığı isimlerden olan İlkay, sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 5 maçta forma giyebildi.

        Bild'in haberine göre, sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan İlkay'ı bu sezon takımdan göndermek isteyen Dortmund, böylece iyi bir bonservis bedeli karşılığında transferi gerçekleştirmiş olacak.

        Dortmund'un 23 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği İlkay için son olarak Arsenal'in transfer girişiminde bulunduğu öğrenildi.

        25 yaşındaki orta saha oyuncusu için Manchester City ve eski hocası Jurgen Klopp'un takımı Liverpool'un da devrede olduğu ifade edildi.

        Ancak Alman basınında, İlkay'ın çocukluk hayali olan Barcelona'da forma giymek istemesi ve Premier Lig'deki fiziksel zorluğun üst seviyede olması transferi çıkmaza sokan detaylar olarak belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ