Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Euro 2016 Cenk Tosun, İngiltere maçının taktiğini açıkladı - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İngiltere ile yapacakları hazırlık maçı öncesi milli futbolcu Cenk Tosun ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

        Basın toplantısına katılan Cenk Tosun, İngiltere ile Türkiye'nin Avrupa'nın en önemli takımlarından ikisi olduğunu ve güzel bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

        Beşiktaş ile Süper Lig'de şampiyon olduktan sonra büyük sevinç yaşadıklarını, ancak milli takıma gelirken bunu arkada bıraktıklarını aktaran milli futbolcu, "Sadece Avrupa Şampiyonası'nı düşünüyoruz. Ben kendimi hazır hissediyorum. Hocamızın benimle konuşmaları oluyor. Şampiyonaya kadar beni daha da hazır hale getirecek. Her zaman turnuvalarda iyi işler yaptık" ifadelerini kullandı

        "ORTA SAHADA TOP KAPAN TAKIMLAR GENELDE İNGİLTERE'YE ZORLUK YAŞATTILAR"

        Cenk Tosun, İngiltere'nin zayıf yönlerinin üzerine çalıştıklarını dile getirerek, "Orta sahada top kapan takımlar genelde İngiltere'ye zorluk yaşattılar. Biz de bunlarla İngiltere'yi yenmeye çalışacağız. İngiltere'nin bekleri ofansa katılıyor. Onların arkalarına da adam kaçırıp kanatlardan ortalarla veya forvetlerimizi paslarla buluşturup gol atmak istiyoruz" diye konuştu.

        "YENEMEDİYSEK YARIN YENERİZ"

        Genç futbolcu, Türkiye'nin İngiltere'yi tarihinde hiç yenememesiyle ilgili olarak da, "Biz her zamanki gibi maça çıkacağız. Yenemediysek yarın yeneriz" dedi.

        TERİM: GÜZEL BİR ESPRİ...

        Cenk Tosun'un basın toplantısında, yarınki maçın taktiğiyle ilgili söylediklerine de değinen Terim, "Cenk heyecanlı. Son seyrettiğimiz analizi, yorumsuz izlettirmiştim ufak tefek dokunuşlarla. Heyecanla bir kısmını anlatmış oldu. Güzel bir espri olarak algılamak lazım" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ