Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'nin transfer listesi netleşiyor - Futbol Haberleri

        Genç ve deneyimli futbolcuların bir arada olduğu güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Okan Buruk'un kaleci olarak Multigroup Alanyasporlu Haydar Yılmaz veya Gençlerbirliği'nden Ferhat Kaplan'ı istediği, stoper için de Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Hakan Çinemre'yi düşündüğü belirtildi. Geçen sezon Gaziantepspor'a kiralanan 22 yaşındaki savunma oyuncusunun yine aynı yöntemle Göztepe'ye gelebileceği ifade edildi.

        Alternatifi bol bir kadro oluşturmayı planlayan Okan Buruk'un orta saha için listesine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu Gökhan Sazdağı'dan sonra PTT 1'inci Lig takımlarıyla 7 defa Süper Lig'e yükselme mutluluğu yaşayan Kardemir Karabüksporlu Murat Akın'ı da yazdığı kaydedildi. Murat Akın, Kasımpaşa ile 2, Orduspor, Torku Konyaspor, Medipol Başakşehir, Kayserispor ve Kardemir Karabükspor'la 1'er defa Süper Lig'e çıkmıştı.

        Hücum hattına ayrı önem verdiği bildirilen Okan Buruk'un ilk tercihinin Gaziantepsporlu İlhan Parlak olduğu, Fransa liglerinden de genç ve yetenekli yabancıları takip ettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ