Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor golcü Valere Germain ile ilgileniyor - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Mücadele gücü yüksek ve zirveyi zorlayacak bir takım kurmak adına transferde ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor, rotasını Fransa’ya çevirdi...

        Fırtına’nın, son olarak Fransız golcü Valere Germain’i gündemine aldığı ortaya çıktı. Monaco ile bir yıl daha sözleşmesi olan Germain’in yeni bir sayfa açmak adına gelen teklifi değerlendirdiği öğrenilirken, Kırmızı- Beyazlılar’ın yeni sezonda 26 yaşındaki golcü oyuncuyu kadrosunda düşünmediği ifade edildi.

        Trabzonspor Başkanı Yardımcısı Nevzat Aydın’ın, Germain’in menajeriyle temasta olduğu ve bu transferinin her an bitme noktasına geldiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Nice ile 38 maçta 14 gol ve 6 asistle başarılı bir sezon geçiren Fransız golcü, takımının Fransa Ligi’ni 4. tamamlamasında önemli rol oynamıştı.

        ‘ALINIRSA MÜKEMMEL OLUR’

        Valere Germain isminin gündeme gelmesi, Bordo-Mavili camiayı heyecanlandırdı. Konuyla ilgili yöneticilerle görüşme yapan teknik direktör Ersun Yanal’ın, Germain için “Alınabilirse mükemmel transfer olur” dediği öğrenildi. Fırtına’nın deneyimli golcüyü kadrosuna katabilmek kesenin ağzını açacağı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ