Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Gent Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta maratonu başlıyor. Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, Belçika temsilcisi KAA Gent ile karşılaşacak. Peki KAA Gent-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilirken, grubun diğer takımlarından Gent, Portekiz'in Braga takımıyla 1-1 berabere kaldı.

        KAA GENT-KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        Temsilcimiz Konyaspor, ilk haftayı sonuncu sırada tamamladığı H Grubu'nda ikinci maçını Belçika'nın KAA Gent takımı ile oynayacak. KAA Gent-Konyaspor maçı 29 Eylül Perşembe günü (TSİ) saat 20.00'de oynanacak. Ghelamco Arena'da Macaristan Futbol Federasyonundan Istvan Vad'ın yöneteceği maç Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Vad'ın yardımcılıklarını Istvan Albert ve Peter Berettyan yapacak.

        Dördüncü hakemlik görevini Gabor Erös'ün üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri, Jozsef Erdos ve Sandor Szabo olacak.

        RANGELOV'UN CEZASI DEVAM EDİYOR

        Konya ekibinde Dimitar Rangelov, İsviçre ekibi Luzern'de forma giydiği dönemde 2012 yılında Belçika'nın Genk takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bugünkü karşılaşmada da takımını yalnız bırakacak.

        Rangelov, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk karşısında forma giyememişti.

        HORA ZOR, BAJİC MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

        Sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Ioan Hora, dünkü son antrenmana katılmazken, Bajic ise takımla beraber çalıştı.

        Boşnak golcü Bajic, bugün Rangelov'un yerine ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

        Atiker Konyaspor'un, Gent mücadelesine çıkması beklenen 11'i şöyle:

        Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Jonsson, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Meha, Milosevic, Bajic.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ