Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cimbom’da, 3 yeni transfer Serdar Aziz ve Kolbeinn Sigthorsson’un yanı sıra Nigel de Jong takıma dönüyor - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Sezona fırtına gibi başlamasına rağmen yeni transferlerden gelen sakatlık haberleriyle sarsılan G.Saray’a, Milli maçlar nedeniyle verilen 1 haftalık ara ilaç gibi gelecek.

        2

        Geçtiğimiz ay Milli takımlarına yolladığı iki önemli transferi Sigthorsson ve Serdar Aziz’i sakatlığa kurban veren Sarı- Kırmızılılar, bu kez yine milli maçlar için liglere verilen arada iki oyuncusuna birden kavuşacak.

        3

        Bu ikiliye transferin son günü takıma katılan ancak hafif sakatlığı bulunan Nigel de Jong da eklenince, 3 isim de adeta takıma yeniden transfer olmuş olacak.

        4

        TRABZON MAÇINA YETİŞİYORLAR
        Kayseri maçının ikinci yarısında kaptan Selçuk İnan’ın yerine oyuna dahil olan ancak baldırında problem yaşayınca bitime dakikalar kala yerini Hamit’e bırakan Nigel de Jong’un, deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçına yetişeceği öğrenildi.

        5

        Yaşadıkları diz sakatlıklarının ardından ameliyat olan İzlandalı golcü Sigthorsson ve Serdar Aziz’in ise, milli maçlar için verilen bu arada kondisyon ağırlıklı çalışmalara başlayarak en geç Trabzonspor maçıyla birlikte sahalara dönmelerinin öngörüldüğü ifade edildi.

        6

        RAKİP LEVSKİ SOFYA
        Milli maç arasını değerlendirmek isteyen G.Saray, Bulgaristan Ligi’nde mücadele eden Levski Sofya’yla bir hazırlık maçı yapacak.