Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Devre arasında transfer olması beklenen futbolcular - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de 10. hafta tamamlanırken; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da bazı isimler göze girmeyi başaramadı, bazı genç oyuncular ise süre bulamadı.

        2

        İşte devre arasında ayrılığın pençesinde olan 18 yıldız:

        3

        18 - Gregory van der Wiel

        Büyük beklentilerle geldi fakat, istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Yaşadığı sakatlıklar da, gözden kaybolmasına neden oldu. İstanbul'da ilk günleri iyi geçmedi ve ayrılması gündemde...

        4

        17 - Miroslav Stoch

        Fenerbahçe'de kalıcı olmak istediğini sezon başında ve şans da buldu. Ancak Advocaat ondan formayı aldı ve bir daha da teslim etmedi. Ayrılık yakın...

        5

        16 - Salih Uçan

        Sezon başladığında Fenerbahçe'de en çok merak edilen oyuncuların başında geliyordu Salih Uçan. Fenerbahçe'nin aradığı "10 numara" olması beklenen Salih, Advocaat'a kendini ispatlayamadı. Devre arasında kiralanması ihtimali oldukça yüksek...

        6

        15 - Roman Neustadter

        Sezon başında Vitor Pereira ile 11'in değişilmezlerinden olan Neustadter, Dick Advocaat ile ise 2. planda kaldı. Rus oyuncu iyi bir teklif bulması durumunda gönderilecekler arasında yer alıyor.

        7

        14 - Fernandao

        Van Persie, Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin yer aldığı forvet hattında sakatlığı ile birlikte 4. alternatif konumuna düştü. Bursaspor ile ismi anılıyor ve Süper Lig'den talibi çok. Sakatlığı atlatmasının ardından kısa bir dönem ayrılık yaşanabilir.

        8

        13 - Ertuğrul Taşkıran

        Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın da ilk tercihinin Volkan Demirel olması sonrasında Ertuğrul'un kiralanması gündeme geldi. Süper Lig tecrübesi olan Ertuğrul'un da ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi.

        9

        12 - Aurelien Chedjou

        Galatasaray'da ilk yarının en çok hayal kırıklığı yaratan isimlerinden biri oldu Aurelien Chedjou. Serdar Aziz'in sakatlığının düzelmesi ile birlikte forması da tehlikede. Marsilya da kapıda. İyi bir teklif ile ayrılması bekleniyor.

        10

        11 - Martin Linnes

        Galatasaray'da 'sağ kulvar' kalabalık. Sabri yıllardır formanın sahibi, Cavanda da Riekerink'in beğendiği bir oyuncu. Linnes dışarıda kaldı. Forma istiyor, ayrılmayı planlıyor.

        11

        10 - Jem Karacan

        Galatasaray'ın lisans çıkarmadığı ve Florya'da idmanmlarına devam eden isimlerinden. Galatasaray 'zararına' göndermeye razı.

        12

        9 - Umut Gündoğan

        Umut Gündoğan da Jem Karacan gibi kadro dışı. TFF 1. Lig'e doğru yol alması muhtemel...

        13

        8 - Endoğan Adili

        Ünal Aysal döneminden takımda kalan oyunculardan. O da kadro dışı, ayrılık yakın.

        14

        7 - Salih Dursun

        Salih'in durumu da Martin Linnes'ten farklı değil. Trabzonspor'da kiralık oynadığı dönemden sonra Galatasaray'da yine forma bulamadı. Sezon ortasında Süper Lig'den bir kulübe kapağı atabilir.

        15

        6 - Yasin Öztekin

        Jan Olde Riekerink ile yıldızı barışmadı. 1 hafta kadro dışı kaldı, affedildi, ancak bir kere sular bulandı. Yasin gönderilip, yeni bir kanat oyuncusu alınabilir.

        16

        5 - Kolbeinn Sigthorsson

        Galatasaray'ın yarar sağlayamadığı transferlerden. Bir türlü sakatlığını atlatamadı ve bu durum teknik heyetin de canını sıktı. Gönderilip, yeni bir golcü alınması gündemde.

        17

        4 - Utku Yuvakuran

        Geleceğe yatırım olarak transfer edilen 19 yaşındaki kalecinin Fabri'nin yükselen formu nedeniyle oynaması zor gözüküyor. Utku'nun daha çok forma giyebileceği bir takıma kiralanması gündemde.

        18

        3 - Veli Kavlak

        Slaven Bilic zamanında kadronun vazgeçilmezleri arasında yer alan Veli Kavlak, sakatlıkların da etkisi ve orta sahadaki fazla alternatif nedeniyle formayı kaybetmiş durumda.

        19

        2 - Kerim Frei

        Geçen sezonun flaş isimleri arasında yer alan Kerim Frei, bu sezon bir türlü forma giyme şansı bulamıyor. Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Frei için ayrılık zamanı geliyor.

        20

        1 - Oğuzhan Aydoğan

        Borussia Dortmund 19 yaş altı takımından transfer edilen Oğuzhan için çok şeyler bekleniyor. Şenol Güneş, genç oyuncunun tecrübe kazanması için başka bir takıma kiralanmasını istiyor.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ