Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe; Memphis Depay, Bilal Başacıkoğlu ve Eljero Elia üçlüsünden birini takıma katmak için çabalıyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR
        Trabzonspor’u farklı yenip Süper Lig’in ilk yarısını ‘mutlu sonla’ kapatan Fenerbahçe’de, dillendirilmese de şampiyonluk hesapları yapılmaya başlandı.

        2

        Bu kapsamda başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi, takımdaki eksikleri gidermek için kolları sıvadı...

        3

        Teknik direktör Dick Advocaat’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Kanarya’nın ilk hedefi orta saha transferi...

        4

        Ofansif yönü güçlü, skorer ve pasör bir futbolcu arayan Sarı- Lacivertliler, Hatem Ben Arfa veya Marco van Ginkel’i kadrosuna katmak için büyük çaba gösteriyor.

        5

        VOLKAN ŞEN’İN YERİNE
        Orta saha transferiyle ilgili çalışmalarını sürdüren yönetim, diğer taraftan da Advocaat’ın ikinci talebini gerçekleştirmeye çalışıyor.

        6

        Hollandalı teknik adam, özellikle son dönemde büyük düşüş yaşayan ve hiçbir şekilde gelişim kaydetmeyen Volkan Şen’in yerine tıpkı Jeremain Lens gibi skora ve oyuna doğrudan katkı sağlayacak bir isim istedi.

        7

        Yönetim, deneyimli hocanın belirlediği oyunculara yoğunlaşırken, bu mevkii için şimdilik 3 adayın ön plana çıktığı öğrenildi.

        8

        'LENS GİBİ PARLAYACAK'
        Söz konusu 3 ismin de ‘Hollanda ekolünden’ gelmesi dikkat çekerken, listenin başında Manchester United’dan Memphis Depay bulunuyor...

        9

        Kırmızı Şeytanlar’da beklentilerin çok altında kalan oyuncuyu çok isteyen Dick Advocaat, tıpkı Lens gibi bu vatandaşını da yeniden parlatacağına inanıyor.

        10

        Diğer iki futbolcu ise Feyenoord’dan... Hollanda ekibinin gurbetçi yeteneği Bilal Başacıkoğlu ve tecrübeli oyuncusu Eljero Elia’yı mercek altına alan Kanarya, satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle kanat transferini çözmeyi planlıyor.

        11

        ADVOCAAT'IN ESKİ ÖĞRENCİSİ
        Louis van Gaal’in Manchester United’a transfer ettiği 22 yaşındaki Hollandalı futbolcu, ikinci sezonunu geçirdiği Kırmızı Şeytanlar’da büyük hayal kırıklığı yarattı.

        12

        Bu sezon sadece 4 lig maçında forma giyen Depay için hocası Mourinho, geçtiğimiz günlerde “Ayrılmak isteyen gidebilir” demişti. Öte yandan genç futbolcu, 2012-13’te PSV’de oynarken Dick Advocaat’ın öğrencisiydi

        13

        HEM KANAT HEM FORVET
        Sakat olduğu için Türkiye’deki karşılaşmaya gelemeyen Feyenoord’un yıldızı, Hollanda’daki maçta harikalar yaratmıştı.

        14

        Kanarya 1-0 kazanıp adını üst tura yazdırsa da 29 yaşındaki Eljero Elia, özellikle Şener Özbayraklı’ya zor anlar yaşamıştı.

        15

        Milli sağ bekin özel önlem aldığı Hollandalı kanat oyuncusu, aynı zamanda forvette de görev alabiliyor.

        16

        KADIKÖY'DE SAHNE ALMIŞTI
        Heerenveen altyapısından yetiştikten sonra Feyenoord’a transfer olan gurbetçi futbolcu, bu sezon Avrupa Ligi’nde oynanan maçta İstanbul’a gelmişti.

        17

        Özellikle Kadıköy’de Kanarya’nın 1-0 kazandığı maçta, sonradan girip oyuna büyük hareketlilik katan 21’lik yetenek, F.Bahçeli yetkililerin dikkatini çekmişti. Bu sezon 16 lig maçında oynayan Bilal, 1 gol atıp 4 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ