Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor "3 puanla döneceğiz" - Futbol Haberleri

        Ünal, Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Eskişehirspor gibi oynayan, Eskişehirspor gibi kaliteli, Eskişehirspor gibi büyük bir camianın küme düşmesinin söz konusu olmadığını'' belirterek, ''Takım düşer mi sorularını akıllarınızdan silin, çünkü bu takım düşmeyecek'' dedi.

        Ligin uzun bir maraton ve her maçın zor olduğunu kaydeden Ünal, şöyle devam etti:

        ''Önümüzde 10 hafta var. Hedefimiz tüm maçları kazanmak. Ligi en iyi yerde bitireceğiz. Eskişehirspor büyük bir camiadır, bu takım hakem oyunlarıyla asla yıkılmayacaktır, bu böyle bilinsin. Emre Toraman, Bursaspor maçında talihsizlik yaşadı. Emre Toraman bizim için çok önemli bir futbolcudur. Emre son haftaların yükselen yıldızı ve performansı çok üst düzeyde bir isim. Ancak, Bursaspor maçında talihsizlik yakasını bırakmadı. Yaşadığı üzüntüyü derinden hissettik. Bu herkesin başına gelebilirdi. Emre bizim futbolcumuz ve her zaman arkasındayız.''

        -''KİMSEDEN KORKMUYORUZ''-

        Ünal, 22 Martta deplasmanda Galatasaray ile maç yapacaklarını belirterek, Eskişehirspor'un dillere destan bir futbolla üç puan alacağını iddia etti.

        Hiçbir takımdan çekinmediklerini, büyük küçük demeden maçlara korkusuzca hazırlanacaklarını anlatan Ünal, şöyle konuştu:

        ''Galatasaray ve Fenerbahçe maçları Eskişehirspor için büyük önem taşıyor. Galatasaray maçından üç puanla döneceğiz. Biz Anadolu efsanesiyiz ve kimseden korkmuyoruz. Onlar bizden korksun. Eskişehirspor lige renk katan flaş ekiplerinden biridir. Takımda mali kriz var ama ligin ekonomik açıdan en rahat takımlarındanız. Eskişehirspor'a katkı sağlayan firmalara teşekkür ederim. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Firuzhan Kanatlı takıma büyük katkılar sağladı.

        Elbette biz de maddi sorunlar yaşıyoruz ama bu sorunlar çok büyük değil. Bir iki isim dışında takıma destek yapanların sayısı çok az, bu sayısının artması gerekiyor. Buna rağmen yinede futbolcu alacaklarında borçlu değiliz. Bu da bizim yönetim anlayışımızın bir ürünüdür.''

        -''BU FORMA HERKESE NASİP OLMAZ''-

        Basın Sözcüsü Rıza Zeydan da Eskişehirspor formasının çok kutsal olduğunu ve herkesin bu kutsal formaya alnının akıyla layık olması gerektiğini söyledi.

        Es-Es'te forma giyen futbolcuların bunun bilincinde olduğunu ifade eden Zeydan, şöyle konuştu:

        ''Bu formanın ne kadar değerli olduğunu bizler biliyoruz ve transfer ettiğimiz futbolcular da bunun bilincinde. Zaten Eskişehirspor'a yakışmayan bir ismi transfer etmedik. Bu forma herkese nasip olmaz. Bu formayı hak eden üzerine geçirir. Bu formaya layık olduğunu düşünmediğimiz isimlerle birlikte olamayız zaten.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ