Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Van Persie'ye kafa atan Tosic kırmızı kart gördü - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan kupa maçının yankıları sürüyor!

        2

        Gergin derbinin devre arasında ve sonunda Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak’ın koridorda hakem Ali Palabıyık’ın üstüne yürüdüğü öğrenildi.

        3

        Albayrak’ın 4. hakeme de fiziksel temasta bulunduğu bildirilirken Siyah-Beyazlı yöneticinin araya giren polislere de “Burası bizim alanımız, çıkın buradan” diye tepki gösterdiği belirtildi.

        4

        Öte yandan yine maç bitiminde Caner Erkin’in de koridora inip Van Persie’ye küfrederek “Bütün olayları sen başlattın” dediği ifade edildi.

        5

        Caner’in, Tosic’in oraya gelmesiyle çıkan kavgayı ayırmaya çalışan Hasan Ali’ye de küfrettiği kaydedilirken, polisin akreditasyon kartı olmadığı halde orada bulunan Caner’i ve Tosic’i güçlükle uzaklaştırdığı öğrenildi.

        6

        FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA | Türkiye Kupası maçı öncesi gerilen ilişkiler derbiden sonra adeta kopma noktasına geldi. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki tansiyon iyice yükseldi.

        7

        Fenerbahçeli yöneticilerin, “Bakalım Tosic’e kaç maç ceza verecekler. Sezonu kesinlikle kapatması gerekiyor. Ali Yıldırım’a üst sınırdan ceza verenler Tosic’e de üst sınırdan vermeli. Bu işin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

        8

        Siyah-Beyazlılar, rakip oyuncuların kendilerini tahrik ettiğini söylerken; Sarı-Lacivertliler, statta çıkan olaylara gerekli cezaların verilmesi gerektiğini ifade etti.

        9

        DEVRE ARASINDA KAFA, MAÇ SONUNDA YUMRUK YUMRUĞA KAVGA | Oldukça gergin bir havada başlayan mücadelenin daha başlarında Oğuzhan ve Robin van Persie arasında yaşananlarla sıcaklaşan ortam ilk yarının sonlarına doğru Tosic ve Van Persie kavgasıyla alev aldı...