Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Bandırmaspor Adana Demirspor: 1 - Bandırmaspor: 4 - Futbol Haberleri

        Engin İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hedefinden uzaklaşmış bir takımı Bandırmaspor maçına hazırlamanın zor olduğunu söyledi.

        Saha içerisinde görev alan oyuncuların "sezon bitmiş" şeklinde bir düşünceye sahip olması nedeniyle iç sahada 4-1'lik mağlubiyet aldıklarını öne süren İpekoğlu, şöyle konuştu:

        "Tesislere gittikten sonra başkanımızla da konuşarak ekip olarak istifa etme düşüncesindeyiz. Sorunlar var tabi. Bu takımı her türlü koşulda buraya getirmiş futbolcu arkadaşlarımızın, ligin bitimine 5 hafta kala bu düşünceye sahip olmaması gerekirdi. En azından sezon sonuna kadar, devam etmeleri, bir takım sorunları kenara bırakmaları gerekirdi. Maçın birinci dakikasından itibaren, birçok oyuncumuz tatile şu andan itibaren girmiş gibi. Başkanımızla da görüşüp istifa etmeyi düşünüyoruz, bilmiyorum herhalde kabul eder."

        BANDIRMASPOR CEPHESİ

        Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, kendileri açısından önemli bir maça çıktıklarını dile getirdi.

        Oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirten Uğur, şunları kaydetti:

        "İyi oynayarak kazanmak bu galibiyetin değerini bir kat daha arttırıyor. Bizim açımızdan, her müsabaka final. Başka çıkış yolumuz yok. Kalan 4 müsabakada da elimizden geleni yaparak Bandırmaspor'un ligde kalma şansını arttırmaya çalışıyoruz. Ben çocuklara inanıyorum, onlar da bize inanıyor. Mücadele, arzu, istek olduğu sürece zor olan şansımızı biraz daha arttıracağız diye düşünüyorum."

        STAT:5 Ocak Fatih Terim

        HAKEMLER: Murat Özcan, Özgür Ertem, Önder Yılmaz

        ADANA DEMİRSPOR: Fevzi Elmas, Mehmet Taş (Dk. 58 Alican Karadağ), Tufan Kelleci, Pote, Sercan Kaya (Dk. 43 Grbic), Oğuzhan Berber, Raspopovic, Berkay Samancı, Bezerra, Serkan Yanık, George (Dk. 65 Berat Tosun)

        REKLAM

        BANDIRMASPOR:Okan Kocuk, David Deniz Kılıç, Doğan Karakuş (Dk. 73 Bahri Can Avcı), Brinner, Gökhan Karadeniz, Da Silva, Feridun Kıroğlu (Dk. 78 Sertaç Çam), Gökhan Yılmaz, Fofana, Ömer Kandemir (Dk. 88 Özgür Çelik), Atabey Çiçek

        GOLLER: Dk. 9 ve 76 Atabey Çiçek, Dk. 18 Doğan Karakuş, Dk. 84 Sertaç Çam (Bandırmaspor), Dk. 15 Bezerra (Adana Demirspor)

        SARI KARTLAR: Dk. 19 Serkan Yanık (Adana Demirspor), Dk. 47 Ömer Kandemir, Dk. 58 Atabey Çiçek, Dk. 85 Sertaç Çam (Bandırmaspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ