Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de derbi bilmecesi! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de Dick Advocaat derin düşüncelere dalmış durumda...

        2

        Sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle Beşiktaş’a karşı neredeyse sil baştan bir kadro ile çıkmaya hazırlanan Hollandalı teknik adamın 5 mevkide oynayacak oyuncular için karar vermesi gerekiyor.

        3

        İşte Fenerbahçe’nin Beşiktaş maçı kadrosu ihtimalleri...

        10

        STOPERLER: Stoper mevkisinde Skrtel’in forması garanti. Bir diğer kule Simon Kjaer’in her ne kadar ağrıları olsa da Rizespor maçında derbi düşünülerek dinlendirildi.

        11

        Çok yüksek ihtimalle de derbide sahada olacak. Aksi bir durumda ise forma Roman Neustadter’in olacak.

        12

        SOL BEK: Advocaat, her ne kadar Hasan Ali Kaldırım’a forma vermeyi istese de milli oyuncu hafta boyunca birçok idmanı kaçıracak.

        16

        Fakat burada oynayacak 3. isim tam bir muamma. Şu anda en güçlü gözüken isim Roman Neustadter...

        17

        Ozan’ı sağ bekte kullanmayı düşünen Advocaat, Neustadter’i Mehmet Topal’ın yerine oynatıp Josef’in aynı görevini sürdürmesini hedefliyor.

        18

        KANATLAR: Fenerbahçe’nin sağ kanadında yıldız oyuncu Jeremain Lens’in ayak bileğinde ciddi bir ağrı bulunsa da ne yapıp edilip dev derbiye yetiştirilmesi bekleniyor. Sol kanatta ise ciddi bir belirsizlik var.

        19

        Oynadığı son maçlarda bir hayli etkili gözüken Aatif Chahechouhe ile Rizespor maçında 2 gol birden atan Sow arasında bir karar vermesi gereken Advocaat, henüz seçimini yapmış durumda değil.

        20

        FORVET: Fenerbahçe’nin forvetteki gol silahı Robin van Persie olacak gibi gözükse de Moussa Sow’un Çaykur Rizespor maçı performansı Advocaat’ı düşündürüyor.

        21

        RvP’ye Vodafone Arena’da çok büyük tepki olacağı gerçeğini de düşünen Hollandalı hoca yine de vatandaşını oynatma fikrine daha yakın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ