Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Bouazza 3 yıllık imza atacak! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen idmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda isabetli pas yapmaya yönelik maç oynadı. Bu çalışma sırasında kaleciler Michael Petkoviç, Akın Vardar ve Alişan Şeker, kaleci antrenörü Murat Göksu yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

        Gol çalışmasıyla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi. Uzun bir sakatlık döneminin ardından geçen hafta idmanlara başlayan Sezer Badur'un da takımla birlikte çalıştığı antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Hayrettin Yerlikaya ve Ersen Martin takımdan ayrı olarak çalışma gerçekleştirdi.

        Antrenmanda, kırmızı-beyazlı ekibin ön anlaşma imzaladığı Cezayir asıllı Fransız oyuncu Hamuer Bouazza da yer aldı. İdmana birkaç dakika geç çıkan Bouazza, yardımcı antrenör Toprak Kırtoğlu nezaretinde bir süre ısınma hareketleri yaptıktan sonra arkadaşlarına katıldı.

        Basın mensuplarının ilgi odağı olan Bouazza, hem çift kale maçta hem de gol çalışmasında attığı gollerle beğeni topladı. Bouazza, antrenman sonrası da Yannick Kamanan, İbrahim Dağaşan, Cihan Yılmaz, Erman Kılıç ve Onur Tuncer ile birlikte Alişan'ın koruduğu kaleye şut çalıştı.

        Sakatlıktan yeni kurtulan ve geçen hafta antrenmanlara başlayan kaptan Mehmet Yıldız'ın kenardan izlediği antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

        İdmanı, Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, genel koordinatör Faruk Taşseten, Bouazza'nın menajeri ile aralarında gurbetçilerin de bulunduğu bir grup taraftar izledi.

        Sivas'ta kamp yapan Polis Milli Futbol Takımı'nın oyuncuları ve teknik heyeti de tesislere gelerek Sivasspor takımına Shakhtar Donetsk maçı için başarılar diledi. Polis Milli Takımı Teknik Direktörü Nurettin Özkökeli, teknik direktör Bülent Uygun'a çiçek verdi.

        İdmanda denenmek üzere getirilen 2 Sırp oyuncu da yer aldı.

        -BOUAZZA'NIN SERTİFİKASI BEKLENİYOR-

        Bu arada, ön anlaşma imzalanan ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımla birlikte dün ve bugün idmana çıkan Hamuer Bouazza ile 3 yıllık anlaşma imzalanacağı belirtildi. Bouazza'nın imza töreninin Çarşamba günü gerçekleşmesi bekleniyor.

        FC Shakhtar Donetsk maçına da yetiştirilmeye çalışılan Bouazza'nın sertifikasının beklendiği, sertifikasının yarın gelmesi halinde bu oyuncunun Shakhtar Donetsk maçı kadrosuna alınacağı kaydedildi.

        -MURAT VE CİHAN'IN GÖRÜŞLERİ-

        Defans oyuncusu Murat Sözgelmez, idman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Şu anda Fenerbahçe maçını unutmak zorundayız. Önümüzde zorlu bir Shakhtar Donetsk maçı var. İnşallah iyi bir skorla Ukrayna'ya gideriz, oradan da iyi bir skor alıp umarım UEFA Avrupa Ligi'ne kalırız'' diye konuştu.

        Orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz da Avrupa kupası maçlarının lig maçlarından farklı olduğunu belirterek, ''Avantajlı bir skorla Ukrayna'ya gitmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Sonuçta hep kötü gidecek diye bir şey yok. Her şey tecrübe'' dedi.

        Sivasspor, yarın yapacağı idmanla Shakhtar Donetsk maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ