Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Kocaelipor "İnanan takım maçı kazandı" - Futbol Haberleri

        İkinci yarıda daha çok isteyen, daha çok inanan tarafın maçı kazandığını düşündüğünü dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

        ''Bizim için önemli bir galibiyetti. Çünkü ligin alt sıralarındaki rakiplerimiz kazanınca aradaki fark açılabilirdi. Kocaelispor camiası iyi bir hava yakaladı, kongre sürecinden geçti ve yeni yönetimle yola devam ediyor. Büyük, Türkiye'ye mal olmuş bir camia, Allah'ın izniyle ayağa kalkıyor. Bunun ışığını gördük, bu galibiyet de ayağa kalkışımızı taçlandırdı. Kocaelispor bundan sonra daha iyi yerlere gelecek, artık korku tünellerine girmeyecektir. İstiklal Marşı'nın kabulü sırasında Atatürk'ün 'Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın' diye bir sözü vardı. Biz de 'Allah Kocaelispor'a bu günlerden başka kötü gün göstermesin' diyoruz.''

        Arslan, bir gazetecinin, yeni yönetim kurulunun teknik ekip değişikliğine gidip, gitmeme kararı konusunda kendisine ilettiği bir şey olup olmadığını sorması üzerine, ''Camiam adına hiçbir zaman yaralayıcı konuşmadım. Ekibimdeki herkes camiaya hep doğru mesaj vermeye çalıştı. Göreve geldiğimizden beri Kocaelispor üçüncü kongresini geçirdi, fakat değişen yönetimler hep bizimle çalışmak istedi. Bu benim için ve ekibim adına onur verici bir durum. Ancak şu da bilinsin, Kocaelispor'un başarısı için bugün gitmeye hazırım'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ