Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'a bir Demirören daha! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ı, Cumhuriyetin 100., kulübün 120. yılı olacak olan 2023 yılına hazırlamayı hedefleyen BJK İstişare Heyetleri'nden 5'i daha belli oldu.

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Sporcu Sağlığı İstişare Heyeti, Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, Bilişim ve İletişim İstişare Heyeti, Denetleme İstişare Heyeti ve Hukuk İstişare Heyeti'nde yer alan isimlerin belli olduğu bildirildi.

        Geçen hafta 5'i açıklanan ve toplam 21'i bulacak istişare heyetlerinin yönetimlerden bağımsız çalışacakları ve projeler üretecekleri kaydedildi. İstişare heyetlerine katılmak için yoğun talep geldiği, isimlerin Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören tarafından yapılan titiz bir çalışmayla belirlendiği ifade edildi.

        Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, istişare heyetlerinin çalışmalarına başladığını bildirdi.

        REVNA DEMİRÖREN DE HEYETTE Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören de istişare heyetlerinde görev alan isimler arasında yer aldı.

        Revna Demirören, Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nde görev yapacak.

        İstişare heyetleri şu isimlerden oluşuyor:

        BJK Sporcu Sağlığı İstişare Heyeti: Prof. Dr. Birol Doğan (Eğe Üniversitesi Spor Yüksekokul Müdürü) Prof. Dr. Tümer Çorapçıoğlu (Ankara Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi) Prof. Dr. Yüksel Tenekecioğlu (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi) Prof. Dr. Engin Eker (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri) Prof. Dr. Veli Yalçın (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji) Prof. Dr. Alaattin Çelik (İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi) Prof. Dr. Murat Karaçorlu (Göz Doktoru – İstanbul Retina Enstitüsü) Prof. Dr. Haydar Sur (Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi) Op. Dr. Burak Ertaş (Acıbadem Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı) Op. Dr. Haluk Özsaraç (Central Hospital)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ