Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Minik Nobre taburcu oldu! - Beşiktaş Haberleri

        Demiraslan, tıbbi süreçleri kontrol ederek belli bir noktaya geldiklerini ifade ederek, ''Şu anda sağlıklı ve hepimiz mutlu bir şekilde taburcu etmek için buradayız'' dedi.

        Hisar Intercontinental Hospital Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Emin Ünüvar ise tedavisi 10 günde tamamlanan Nicolas'ı bugün taburcu ettiklerini ifade ederek, ''Bizim için, Nobre ve ailesi için büyük bir mutluluk. Şu anda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil ve bugüne erişmekten mutluyuz. Problemsiz, taburcu ediyoruz. Umarız ki bundan sonra da problem olmayacak'' diye konuştu.

        Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre de kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, şunları söyledi:

        ''Tanrıya çok teşekkür ediyorum. Tanrı bize Hisar Intercontinental Hospital'ın yolunu açtı. Bizi buraya düşürdü. Oğlum çok iyi ellerdeydi, çok şükür, çok iyi. 10 gün önce geldiğimizde çok zor günler geçirdik. Eşim için, benim için, küçük kızım için çok zor oldu. Öncelikle Allah'a çok şükrediyorum ve doktorlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bir babanın, oğlunu iyi gördüğü zamanı düşünebilirsiniz ve ne kadar mutlu olduğumu fark edebilirsiniz. Şu anda eve gideceğimiz için çok mutluyum. Nicolas, evini ve kardeşini çok özledi. Taraftarlar da yine pozitif düşünceleri ve duaları ile yanımızdaydı.''

        Eski takım arkadaşı Fenerbahçeli futbolcu Alex'e de teşekkür eden Nobre, ''Alex, futbolu bir yana bırakırsak, çok iyi dostumdur. Her zaman eşi ile birlikte yanımızdalardı. Aynı zamanda başkan beni sürekli aradı ve çiçekler gönderdi. Şimdi başkan ile görüşmeye gideceğim. Bizim Alex ile rakip olmamız sadece maç sahasındadır. Geriye kalan zamanda çok iyi dostuz'' dedi.

        YÖNETİCİ EŞLERİNDEN ZİYARET

        Bu arada, taburcu edilmesinin ardından evine dönen küçük Nicolas'ı, Beşiktaşlı yönetici eşleri ziyaret etti.

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ile yöneticilerden Serdar Adalı'nın eşi Eren Adalı ve Ertunç Soğancıoğlu'nun eşi Semran Soğancıoğlu, Mert Nobre'nin evine giderek ''Geçmiş Olsun'' dileğinde bulundular.

        Yönetici eşleri, hastalığı iyileşen Nicolas'a da çeşitli armağanlar verdiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ