Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe G.Saraylı mısınız yoksa? - Fenerbahçe Haberleri

        Profiterol yemeyen Brezilyalılar tehlikeyi ucuz atlatırken, serum takılanların derbinin en fazla mücadele eden oyuncuları olması dikkat çekti. Yönetim, ‘Demek ki rakip G.Saray olunca bizim futbolculara mikrop filan sökmüyor’ diye övünüyor!

        6KİŞİ ZEHİRLENDİ!

        Samandıra’da cumartesi günü çıkan öğle yemeğindeki profiterol, Gökhan Gönül ve Selçuk başta olmak üzere Acıbadem Hastanesi’nden çağrılan ambulans oyunculara acil müdahale yaptı

        Fenerbahçe'nin derbi zaferinin arkasında akıllara durgunluk verecek bir perde arkası gerçeği var.. Çünkü, maçtan önceki gün Samandıra’da dağıtılan öğle yemeğinde çıkan profiterol yüzünden F.Bahçe neredeyse takım halinde hastanelik olacak, belki de derbinin kaderi değişecekti.. Olay şöyle gelişti: Cumartesi günkü öğle yemeğinden sonra bazı futbolcular şiddetli mide ağrısından şikayet etmeye başladılar.. Kendi deyimleriyle alttan-üstten istifra etmeye başlayan futbolcular tuvaletten çıkamaz hale geldiler.. Bunun üzerine yönetim Samandıra’da seferberlik ilan etti..

        Olayın dışarı sızmaması için futbolcuları hastaneye götürmek yerine, Acıbadem Hastanesi acil servisine başvurularak Samandıra’ya ambulans istendi.. Gelen tıp ekibinin içinde bir gastrolog da vardı.. Gastrolog “besin zehirlenmesi” teşhisi koyarak bütün futbolculara kan tahlili yaptı.. İşin ilginç yanı, en fazla zehirlenen ismin derbinin en fazla koşan ve mücadele eden oyuncularından biri olan Gökhan Gönül olmasıydı.. Gönül’ü kendine getirmek için serum takıldı, müthiş bir halsizlik yaşayan genç futbolcu “Ne olursa olsun G.Saray’a karşı oynayacağım.. Beni ayağa kaldırın, bir daha tuvalete çıkmamayım yeter” diyerek büyük fedakârlık yaptı.. Hele tahlil sonuçları ortaya çıkıp, zehirlenmeye öğle yemeğindeki profiterolun sebep olduğu ortaya çıkınca Gökhan Gönül hırsını tesisteki aşçılardan çıkardı..

        Böyle sorumsuzluk olur mu? G.Saraylı mısınız siz yoksa?” diyerek aşçılara kızan Gönül’ün dışında ağır zehirlenme yaşayan isimler arasında tek golün sahibi Selçuk Şahin, tercümanlar Samet ve Umut, yedek kaleci Volkan Babacan yer alıyordu.. Gökhan’ın 2 tane profiterol yediği için ağır biçimde virüsten etkilendiği öğrenilirken, iki sebepten dolayı her futbolcu besin zehirlenmesi yaşadı.. 1. Brezilyalı oyuncuların çoğu profiterol yemedi.. 2. Bağışıklık sistemi kuvvetli olan bazı isimler de zehirlenmeden çok hafif etkilendi.. Bu tatsız olay üzerine yönetim kurulu da Samandıra Tesisleri’ndeki personeli ciddi biçimde uyardı.

        CİHAN KAMER DOĞRULADI!

        Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, bu bilgiyi teyit ederek “Nereden öğrendiniz bilmiyorum ama çok önemli bir tehlike atlattık diyebilirim. Özellikle Gökhan Gönül ciddi biçimde zehirlenmişti.. Selçuk Şahin’de de aynı semptomlar vardı ama Gökhan’a göre daha hafifti.. Ancak bu 2 futbolcunun derbide harcadıkları enerjiyi görünce ne kadar büyük bir fedakârlık yaptıklarını da anladım.. İşin doğrusu, rakip G.Saray olunca bizimkiler ne mikrop dinlediler, ne de zehirlenme..”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ