Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Diyarbakır Spor Diyar'da yaprak dökümü! - Futbol Haberleri

        Mehmet KAYAHAN / DİYARBAKIR (AHT)

        Bank Asya 1'inci Ligde küme düşen Diyarbakırspor'da ligin başında transfer edilen 4 profesyonel futbolcu takımdan ayrıldı. Futbolcuların takımı terk ederek TFF'ye başvuracakları belirtiliyor.

        Diyarbakırspor'da yaprak dökümü başladı. Yaşanan ekonomik krizden dolayı hiç para alamayan ikinci yarı birçok futbolcunun takımdan ayrıldığı ve sadece 7 profesyonel kaldığı Diyarbakırspor'da kalan profesyonel 7 futbolcudan 4'ü takımdan ayrıldı. Alacaklarına karşılık TFF'ye başvuracakları öğrenilirken, Yeşil kırmızılı ekip ligin son maçına tamamı gençlerden oluşan takımla çıkacak.

        EŞYALARINI TOPLAYIP KENTTEN AYRILDILAR

        Diyarbakırspor Kulübünden edinilen bilgiye göre, Kalan profesyonel futbolcular takımdan ayrılmaya başladı. Osman Kurtuldu, Ali Aliyev, Suat Mutlu ve Kürşat Ergun'un Güngören Belediyespor maçı sonrasından Diyarbakır'a eşyaları toplamak için geldikleri, eşyalarını topladıktan sonra kentten ayrıldıklar.Sezon başından hiç ödeme yapılmayan futbolcuların alacakları için TFF başvuracakları belirtiliyor.

        DİYARBAKIRBAKIRSPOR'DA TRANSFER YASAĞI SÜRÜYOR

        Yaşanan ekonomik krizden dolayı büyük bir çıkmaza giren ve TFF borcundan dolayı ikinci yarı transfer yapamayarak A2 takımı futbolcularıyla yoluna devam eden Diyarbakırspor transfer yasağı devam ediyor. Yaklaşık olarak 9 milyon TL ulaşan borcun kalan 7 tecrübeli futbolcunun federasyona başvurması halinde borcun yaklaşık olarak 11 milyon TL ulaşacağı öğrenildi.

        Hiç bir iddiası bulunmayan ve küme düşmeyi haftalar öncesinde garantileyen Diyarbakırspor, sezonun son maçı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına genç oyuncularla çıkarak Bank Asya 1'inci lige veda edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ