Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Chelsea servet ödeyecek! - Galatasaray Haberleri

        Galatatasaray, Chelsea’den futbolcu almak için büyük uğraş verirken, İngiliz devinin de Sarı-Kırmızılı yönetimin kapısını Arda Turan için çalmaya hazırlanıyor.

        Avrupa basını, Cimbom’un kaptanı Arda Turan’ı uzun süredir Chelsea ile birlikte anmaya devam ediyor. Son olarak da İngiliz Mirror Football, “Maviler, Galatasaray’ın kaptanı için İstanbul ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Chelsea, bu transferi bitirmek için bir hayli istekli. Genç yıldızın transferi Ada’ya ilginç bir hava getirebilir. Chelsea’de önümüzdeki sezon için kadroda düşünülmeyen Didier Drogba, Nicolas Anelka, Bosingwa ve Zhirkov kesinlikle gözden çıkartıldı. Bu oyuncular iyi fiyat veren taliplerine gönderilecek. Bu arada Chelsea de Arda Turan için Türk ekibine her türlü maddi olanağı tanımaya hazır

        görünüyor. Daha 24 yaşındaki Arda’nın transferi karşılığında Galatasaray’a para ve yanında bonus olarak da futbolcu önerilecek. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, yeni hocası Fatih Terim’in isteğiyle Arda’yı bırakmaya niyetli değil. Chelsea’nin bir servet ödemesi gerekebilir” ifadelerine yer verdi.

        HTSPOR / Necati METE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ