Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Santos-Lugano tehlikesi! - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig’den kadrosuna 4 oyuncu katan Fenerbahçe, yapacağı ön libero transferi ile yeni sezona başlayacak. Ancak transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertlileri kadrosundaki 2 yıldızla ilgili büyük bir tehlike bekliyor. 1 Temmuz’da

        başlayacak olan Copa America’da Andre Santos ve Lugano görücüye çıkacak. İtalyan ve İspanyol kulüplerinin takibinde olan ikiliden Lugano’nun durumu Santos’a göre daha tehlikeli.

        Mukavelesinde 2.5 milyon Euro karşılığında serbest kalır maddesi bulunan Uruguaylı için Fransa’nın Lyon ekibi devrede. Avrupa’da oynamak istediğini her fırsatta dile getiren Lugano’nun Copa America sonrası transferi yine gündeme gelecek.

        İPLER FENERBAHÇE’DE

        Andre Santos’ta ise ipler tamamen Fenerbahçe’nin elinde. 2014’e kadar sözleşmesi

        bulunan Santos’un Fenerbahçe onay vermeden takımdan ayrılması mümkün değil. Ancak Brezilyalı sol bekin turnuvada en çok dikkat çekecek oyuncuların başında gelmesi bekleniyor. Corinthians’tan teknik direktörü olan Mano Menezes’in milli takımın başına geçmesinin ardından değişilmez isimlerden olan Santos, 21 Temmuz’da sona erecek turnuvada Brezilya Milli Takımı’nın ilk 11’inde yer alacak.

        GÖZLER BU TURNUVADA

        Transfer için acele etmeyen Fenerbahçe, ön libero transferi için Fransa’yı üs olarak

        seçmiş durumda. Ancak Sarı-Lacivertliler eylül ayındaki ilk Şampiyonlar Ligi maçına

        kadar süreleri olduğu için transferde ince eleyip sık dokuyor. Avrupa transfer piyasasında fiyatların aşırı yüksek olması nedeniyle yönetim rotayı Copa America’ya çevirmiş durumda. Uygun maliyetlerde bir ön libero bulunursa yönetim buradan da transfer yapabilir.

        HTSPOR/Senad OK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ