Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Baros plan bozdu! - Galatasaray Haberleri

        Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim, forvet hattının dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirilmesi için karar aldı.

        Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da transfer bitmez sözü bu sezon gerçek oluyor. Şu ana kadar kadrosuna Selçuk İnan, Elmander, Ceyhun, Melo, Muslera, Eboue ve Engin Baytar gibi isimleri katan, Keita’yı bitirmeye çalışan Cim-Bom’da yeni hedef hangi şartta olursa olsun dünya çapında bir golcü almak.

        Özellikle Olympiakos maçında takımın birinci forveti kabul edilen Baros’un etkisiz gözükmesi ve ikili mücadelelerden kaçması Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktör Fatih Terim’i karamsarlığa iterken, forvet transferi için düğmeye basılması kararlaştırıldı. Daha önce talip olunan yıldızların ya gelmek istememesi ya da yüksek maliyetleri yüzünden golcü transferini rafa kaldıran Cim-Bom’da alınacak forvet oyuncusunun durumunun Rus kulüplerine transferi gündeme gelen Baros’a bağlı olmadığı ve Çek oyuncu kalsa bile mutlaka takviye yapılacağı bildirildi.

        Galatasaray’ın, Eboue ve Keita’dan sonra Fildişi Sahili harekatını Didier Drogba ile sonlandıracağı iddiası yöneticiler tarafından kesin bir dille yalanlanırken, Atletico Madrid’in Türk pazarına satmaya çalıştığı Diego Forlan konusunda ise yeni gelişmelerin olması umut ediliyor. Ancak İspanyol ekibinin yüksek maliyeti yüzünden kurtulmaya çalıştığı Forlan için Inter’in devreye girmesi planları bozdu.

        Diğer taraftan sarı-kırmızılı yönetimin, Real Madrid’e transferi gerçekleşmeyen ve Tottenham’la görüşme halinde olan Adebayor’un durumunu da araştırdığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ