Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Rize attı, Karabük turladı! - Futbol Haberleri

        ÇAYKUR RİZESPOR: 0 - KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1

        STAT: Yeni Rize

        HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç, Süleyman Özay, Cumhur Altay

        ÇAYKUR RİZESPOR: Mehmet Ali (Dk. 67 Selçuk), Serhat, Aytek, Engin, Zeqiri, Çağrı, Cenk Ahmet (Dk. 78 Caner), Ramazan, Erkan, Murat Hacıoğlu, Macit (Dk. 85 Aykut)

        KARDEMİR KARABÜKSPOR: Bora, Erdem, Bilal, Güven, Anıl, Erkan, Kağan (Dk. 66 Mustafa Sarp), Hamroun, Jahiç (Dk. 61 Birol Hikmet), Ragued, Ergin (Dk. 78 İlhan Parlak)

        GOL: Dk. 67 Murat Hacıoğlu (kendi kalesine) (Kardemir Karabükspor)

        SARI KARTLAR: Dk. 7 Anıl, Dk. 57 Güven, Dk. 84 Ragued, Dk. 90 2 Hamroun (Kardemir Karabükspor) Dk. 72 Murat Hacıoğlu (Çaykur Rizespor)

        MAÇTAN POZİSYONLAR

        47. dakikada Erdem'in ceza alanı dışından şutunda kaleci Mehmet Ali, elinden kaçırdığı topu filelere doğru giderken son anda kornere çeldi.

        48. dakikada Erkan'ın soldan kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanı içindeki Bilal'in yerden vuruşunda, kaleci Mehmet Ali'nin uzaklaştırmak istediği topu Kağan kötü bir vuruşla üsten auta gönderdi.

        59. dakikada Jahiç'in ara pasında, ceza alanı içinde kaleci Mehmet Ali ile karşı karşıya kalan Ergin'in şutunda, kaleci tehlikeyi önledi.

        67. dakikada Kardemir Karabükspor'un golü geldi. Bu dakikada Erkan'ın soldan ortasında, savunmada Murat Hacıoğlu'nun göğsüne çarpan top filelere gitti: 0-1

        78. dakikada rakiplerinden sıyrılan Zeqiri'nin kaleci Bora ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda top Bora'dan döndü. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

        85. dakikada Murat Hacıoğlu'nun soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde Zeqiri'nin şutunda, top az farkla auta çıktı.

        87. dakikada Hamroun'un soldan ortasında, ceza alanı içinde İlhan Parlak'ın rövaşata vuruşunda, kaleci Selçuk topu güçlükle kornere çeldi.

        89. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Hamroun'un şutunda kaleci Selçuk topu kornere çelerek tehlikeyi önledi.

        ''TURU GEÇTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ''

        Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, mutlu olduklarını söyledi.

        Korkmaz, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, deplasmanda oynamalarına rağmen turu geçtiklerini belirterek, ''Rakibimiz de iyi mücadele ederek bizi zorladı. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Oyuncularım iyi oynadılar, ellerinden geleni yaptılar'' dedi.

        Tekrar lige döneceklerini ifade eden Korkmaz, ''Hafta sonu Kayserispor ile çok önemli, bütün ligin emeğini alacağımız maça çıkacağız. Bu maçı düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.

        Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak ise önlerindeki lig maçların hesabını yaptıklarını kaydederek ''Bu maç bazı oyuncuları görmek açısından iyi oldu. Oyuncularımın oyun anlayışından ve mücadelesinden memnunum. Çok pozisyonumuz yoktu, ama zaten çok pozisyona giren bir takım da değiliz. Önemli iki gol pozisyonumuz vardı. Bunlar gol olsa daha farklı bir maç olabilirdi. Rakibimizi tebrik ederim'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ