Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Yönetiminden futbolcusuna ve taraftarına kadar herkes; yardımcı hakem Serkan Gençerler’in içerideki topu ‘Dışarıda’ diye görmesi ve Necip’in golünün iptali sonrası, fırtına kopardı - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        BJK İnönü Stadı’nda “YETER” sesleri daha bir farklı çıktı bu kez... Maçın 87. dakikasında Beşiktaş atağında Sinan’ın çizgiden çevirdiği topu Necip gol yaptı. Ancak orta hakem Yunus Yıldırım, yardımcısı Serkan Gençerler’in “Dışarıda” uyarısıyla golü iptal etti. İşte bu pozisyon sonrası da olanlar oldu. Maç sona erdi, tepki çığ gibi büyüdü. İşte tepkiler:

        TARAFTAR DA KIZGIN

        Siyah-Beyazlı taraflarlar maç sonunda gördükleri yönetici Ahmet Kavalcı’ya “Yazıklar olsun. Siz hala Demirören’e hesap sormayın. O başkanken kulübü mahvetti. Şimdi TFF başkanı ve Beşiktaş’ı yine ince ince doğruyor. Madem feda sezonu biz de Ümraniyespor’dan 2 adam getirelim FEDA yapalım” diye tepki gösterdi.

        ‘BRAVO TEBRİK EDERİM!!!’

        Yardımcı antrenör Recep Çetin hakemlerin yanına gidip “Bravo tebrik ediyorum. Çok iyi maç yönettiniz, golümüzü yediniz. Rahat mısınız?” diye sordu. Hakemler hiçbir şey söyleyemedi. Çetin gazetecilere de “Bizi piyon gibi kullanıyorlar” siteminde bulundu.

        ‘HEP BİZİ BULUYOR’

        İkinci başkan Ahmet Nur Çebi de, “Hakemler niye böyle yapıyor anlamış değilim. Hep bizi buluyor. Serkan Gençerler hatalı. Ama artık kendi işimizi kendimiz görmeliyiz. 10 kişi kalan Karabük’ü yenemiyorsak bizde de hata var” dedi.

        BAŞKANDAN TELE SİTEM

        Başkan Fikret Orman da sinirli bir şekilde telefon açıp, “Hakem hataları hep bizi buluyor. Kasıt aramıyoruz ama artık yeter” dediği ve bu sitemini ilettiği kişinin de MHK Başkanı Zekeriya Alp olduğu yorumları yapıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ