Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a Drogba'dan iyi haber geldi - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 13 Nisan Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak lider Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü.

        Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Sarı-kırmızılı futbolcular, pas çalışmaları, istasyon hareketleri ve yarı sahada çift kale maçın ardından, şut idmanı yaptı.

        Real Madrid maçında sakatlık yaşadıkları duyurulan futbolculardan Drogba, Hamit Altıntop ve Eboue de çalışmada yer aldı. Sakatlığı bulunan Sabri Sarıoğlu ile tedavisi süren Çağlar Birinci ise antrenmana katılmadı. Real Madrid maçının ilk 11'inde görev alan isimlerden Hamit Altıntop, Sneijder, Drogba, Selçuk İnan, Riera, Eboue, Semih Kaya, Gökhan Zan ve Melo, çift kale maça katılmayarak tesislere döndü.

        Çalışmada futbolcuların oldukça neşeli oldukları görülürken, özellikle Eboue ile Sneijder arasındaki hareketli diyaloglar dikkati çekti.

        Sarı-kırmızılı ekip, yarın öğle saatlerinde yapacağı idmanla Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve kara yoluyla Karabük'e hareket edecek.

        TARAFTARLAR ŞÖLEN ALANINA ÇEVİRDİ

        Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımın antrenmanına büyük ilgi gösterdi ve tesisleri adeta şölen alanına çevirdi.

        Çalışma başlamadan üst antrenman sahasındaki tribünü tamamen dolduran taraftarlar, daha sonra buraya da sığmayarak saha kenarlarına kadar taştı. Tesislere gelen taraftar sayısının 2 bini aştığı öğrenildi.

        "Alemin kralı geliyor" ve "İmparator Fatih Terim" tezahüratlarıyla takımı karşılayan sarı-kırmızılı taraftarlar, oyuncuları da tribünün önüne çağırarak, "Üçlü" diye tabir edilen tezahüratı yaptırdılar. Galatasaray 16 Yaş Altı Futbol Takımı'nın antrenörlüğü yapan ve A takımın antrenmanlarında da görev alan Duygu Erdoğan'ı dahi tribüne çağıran taraftarlar, takımlarını yakından görmenin coşkusuyla meşaleler yaktı.

        ZOR ANLAR...

        Antrenman sonunda Drogba, Melo, Semih Kaya, Burak Yılmaz ve Elmander'in taraftarlara imza dağıtması, güvenik görevlilerine zor anlar yaşattı. İmza alabilmek için adeta birbirleriyle yarışan ve izdihama neden olan taraftarların sahaya girmemesi için çaba sarf edilmesine karşın, zaman zaman sıkıntılı anlar yaşandı.

        Öte yandan, tekerlekli sandalyede olması nedeniyle saha içine alınan bir taraftarın yanına gelerek sohbet eden Fatih Terim, birlikte fotoğraf çektirdi.

        Ayrıca, antrenmanın sonunda teknik direktör Terim ile sarı-kırmızılı yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın sohbet ettikleri görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ