Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Salzburg’un iki yıldızı Mane ile Kampl, Saracoğlu’na ve taraftara hayran kaldı - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’nin dün akşam 3-1 yenerek elediği Red Bull Salzburg’un iki yıldız oyuncusu Sadio Mane ve Kevin Kampl, Kadıköy’ün atmosferine hayran kaldılar. Genç oyunculardan Mane, atmosfer için “Ortam harikaydı. Fenerbahçe çok iyi bir stadyuma, çok iyi bir taraftara sahip. Dünyanın en iyisi bile olabilir” diyerek övgü yağdırdı.

        İlginç saç stiliyle dikkat çeken Kampl ise, “Atmosfer inanılmazdı. Gerçekten inanılmazdı. Fenerbahçe taraftarları çok güzel. Onların önünde oynamak benim için çok güzeldi. Gerçekten bu tip statlarda oynamak çok büyük bir tecrübe oluyor. Bu taraftara ve Fenerbahçe’ye her şeyin en iyisini diliyorum” diyerek hayranlığını dile getirdi.

        İki oyuncuya da Fenerbahçe’nin radarına takıldıklarını ve bir gün Fenerbahçe’de oynamak isteyip istemediklerini de sorduk. İki oyuncu da kendilerine ulaşan bir teklifin olmadığını, belki teklifin sadece kulübe gittiği ifade ederken Mane, “Belki ileride olabilir” diyerek açık kapı bıraktı. Avrupa futbolunun yıldız adaylarından Kampl ise, “Futbolda her şey olabilir. Ben şimdi Salzburg oyuncusuyum ve Fenerbahçe’ye her şeyin en iyisini diliyorum” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ