Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Tolga Zengin annesi, Tolga Zengin'in annesi vefat etti, Melek Zengin, Beşiktaş Kasımpaşa, Tolga Zengin fedakarlık - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Elbette her ölüm, içini yaralar insanın. Ancak kaybedilen “anne” olunca yaşanan acının ne tarifi ne de izahı kalır. Hatırlanacağı gibi Beşiktaş’ın yıldız kalecisi Tolga Zengin, geçtiğimiz günlerde canından çok sevdiği annesini yitirdi. Ancak herkes gibi “anne kuzusu” olduğu kadar da profesyoneldi. Yaşadığı büyük acının üstünden henüz 3 gün geçmesine rağmen; takımının bugün Kasımpaşa’ya konuk olacağımaçta oynamak istediğini söyledi. Önceki gün annesini toprağa veren ve dün İstanbul’a dönen Tolga’nın fedakarlığından çok etkilenen takım arkadaşları ise, “Kasımpaşa’ya karşı 3 puan alırsak Tolga’ya armağan edeceğiz” diyerek aralarında sözleşti.

        CENK’TEN BÜYÜK FEDEKARLIK

        Öte yandan Beşiktaş’ın ikinci kalecisi durumundaki Cenk’in davranışı da “Helal olsun” dedirtti. Sakat olan genç eldiven, Tolga’nın durumunu düşünerek Bilic’le görüştü ve “Tolga Ağabey’in acısı çok yeni. Eğer kendisini iyi hissetmiyorsa sakat olmama rağmen bu maçta onun yerine kaleye geçebilirim” dedi. Bunun üzerine Hırvat teknik adam, durumu Tolga’ya iletti. Kararından vazgeçmediğini söyleyen Tolga ise Kasımpaşa maçında kalesindeki yerini alacağını ifade etti. Yıldız eldiven, daha sonra Cenk’in yanına giderek kendisine bu hassas davranışı için teşekkür etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ