Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Divock Origi, Divock Origi Belçika, Origi Liverpool, Markovic, Lazar Mrkovic, Markovic Liverpool - Futbol Haberleri

        Liverpool'un 2014 Dünya Kupası'nda Belçika forması altındaki performansıyla adından sıkça söz ettiren Divock Origi'nin transferini bitirmek üzere olduğu konuşuluyor.

        BBC'de yer alan haberde İngiliz devinin 19 yaşındaki genç yıldız için Lille ile yaklaşık 13 milyon avroluk bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı, oyuncuyla da bu hafta içinde görüşmelere başlayacağı belirtildi.

        Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselen Belçika ile 5 maça çıkan Origi, 1 gol kaydederken, geçtiğimiz sezon da Lille forması altında çıktığı 30 resmi maçta 5 gole imza atmıştı.

        LAZAR MARKOVIC DE YOLDA

        Öte yandan Liverpool'un bir süredir transferi için çalışmalarını sürdürdüğü Benfica'nın yıldızı Lazar Markovic'de de sona yaklaştığı, 20 yaşındaki oyuncunun maliyetinin ise yaklaşık 30 milyon avro olacağı da gelen haberler arasında.

        Liverpool'un Origi ve Markovic'i kadrosuna katması halinde Luis Suarez'i Barcelona'ya göndermesine kesin gözüyle bakılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ