Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel 2008'deki tarihi Sevilla maçından sonra yaşananları anlattı (Fenerbahçe Sevilla maçı) - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM

        Sadece F.Bahçe’nin değil, Türk futbol tarihinin en unutulmaz maçlarından biriydi... 2007-08’de Avrupa’da fırtına gibi esen Kanarya, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Sevilla’yı karşısında bulmuştu. Kadıköy’de 3-2 kazanan Sarı-Lacivertiller, rövanşta ayrı skorla kaybedince iş penaltılara kalmış ve F.Bahçe adını çeyrek finale yazdırmıştı... Tarihi maçta kalesinde devleşen Volkan Demirel, kısa bir zaman yolculuğuna çıktı ve unutulmaz maçtan sonra yaşananları şöyle anlattı: Sevilla maçı bana o güzel günleri hatırlattı... Sevilla’yı görünce ister istemez o maçı hatırlıyorsunuz. İnsan kaç kez böyle bir şey yaşayabilir ki? O maçta benim kaderim çizildi. Ya yerin dibine batacaktım ya kahraman olacaktım. Penaltılarla kazanıp tarihe geçtik.

        ‘İNŞALLAH YENİDEN YAŞARIZ’

        Soyunma odasında annemi aramıştım. Annem konuşuyor, ben ağlıyordum. Bir şey de demiyordu. ‘Nasılsın’ filan gibi... O ne derse ben hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Benim ağladımı gören bütün takım da kendimi tutamadı ve ağlamaya başladı. O sahneleri unutamam. Hepimiz için tarihi bir andı. O zamanlar tabii daha gençtik. İnşallah yeniden yaşarız o sevinçleri.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Almanya Başbakanı Scholz: "İran Gerilimi Tırmandıran Tepkilere Son Vermeli"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ