Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Hentbol Hentbolculara moral yemeği! - Hentbol Haberleri

        Ankara'da kampta bulunan (A) Milli Bayan Hentbol Takımı sporcuları ve teknik kadrosu, Kocatepe'nin de yer aldığı Göksu Restaurant'taki yemeğe katıldı. Yemekte, Kocatepe'nin yanı sıra Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve diğer davetliler de yer aldı.

        Yemekte konuşan Mehmet Kocatepe, takım sporlarında olimpiyatlara katılma yolunda (A) Bayan Hentbol Takımı'nı şanslı gördüklerini belirterek, ''Sizler için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden de Portekiz'de yapılacak eleme maçlarını geçerek, play off'a kalmanızı bekliyoruz. Play off'da da rakibimizini yenerek, dünya şampiyonası finallerine katılmanızı umut ediyoruz. Olimpiyatlarda hentbol milli takımını göreceğinize inanıyoruz. Bu amaçla çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Allah çalışanın emeğini boşa çıkarmaz'' dedi.

        Yemeğe katılan diğer davetlilerde yaptıkları konuşmalarda bayan sporculara güvendiklerini anlatarak, takım sporlarında olimpiyatlara katılarak bir ilki başaracaklarına inandıklarını ifade ettiler.

        Bu arada, genel müdür yardımcısı Kocatepe, bazı sporcuların sorunlarıyla da yakından ilgilenerek, çözümü konusunda yardımcı olacağını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ