Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Neşeli idman - Spor Haberleri

        Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftarlara açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptılar.

        Çift kale maçta futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli oldukları gözlenirken, Nonda'nın formda oluşu ve attığı gollerle Lincoln'ün neşesi dikkati çekti.

        Feldkamp, antrenman öncesinde Servet, Carrusca, Ümit Karan, Hasan Şaş ve Lincoln ile bir süre özel olarak görüştü.

        Hafif sakatlıkları bulunan Hasan Şaş ve tedavisinden sonra Serkan Çalık bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldılar.

        Dünkü antrenmanda sağ dirseğinden sakatlanan Fırat ve kasık ağrısı şikayeti olan Mehmet Güven sağlık merkezinde tedavi edildi. İzinli olan Hakan Balta da idmana katılmadı.

        Sağ bacak üst arka adalesindeki sertleşme şikayeti süren Song'un tedavisi de sağlık merkezinde yapıldı. Song daha sonra sahada fizyoterapistler eşliğinde çalışmalar yaptı.

        Sakatlığı süren Linderoth da sağlık merkezindeki tedavisinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel bir antrenman yaptı. Ameliyat olan diğer oyuncular Semih ve Uğur'un, ameliyat sonrası terapileri de sağlık merkezinde sürdürüldü.

        Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.

        -TARAFTARLARDAN MORAL-

        Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar, futbolculara moral verdi.

        Gaziantepspor maçında alınan beraberliğin ardından takıma küsmeyen taraftarlar, kendilerine açık ilk idmana gelerek futbolcuları alkışlarıyla desteklediler. Taraftarlar, antrenman sonrasında da futbolcular ve teknik direktör Feldkamp'a çiçek verdiler.

        Antrenmanı, kulüp futbol şube komitesi üyeleri Haldun Üstünel ve Tunca Hazinedaroğlu da takip etti.

        A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ