Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis WTA Wimbledon Tenis Turnuvası'nda Andy Murray üçüncü turda - Tenis Haberleri

        İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın dördüncü gününde Britanyalı tenisçi Andy Murray, Tayvanlı tenisçi Yen-Hsun Lu'yu 3-0 mağlup ederek tur atladı.

        Birinci sete hızlı başlayan Yen-Hsun Lu, oyunda 2-0 öne geçti. Oyuna ısınma sürecini hızlı atlatan Murray, verdiği etkili karşılıklarla rakibini zor durumda bırakarak skoru 4-3 lehine çevirdikten sonra kalan diğer oyunları da kazanarak, ilk seti 6-3 aldı ve sette 1-0 öne geçti.

        İkinci sette servislerini oyuna sokmakta zorlanan Tayvanlı tenisçi karşısında sabırlı oynayan Andy, ilk oyunda rakibinin servisini kırarak 1-0 öne geçti. Bundan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Murray, yaptığı uzun ralliler ile rakibini hataya zorlayıp, ikinci seti de 6-2 alarak, setlerde 2-0 öne geçti.

        Üçüncü sete servis kırarak başlayan Britanyalı sporcunun, özellikle oyun boyunca sürekli olarak denediği "Drop Shot" vuruşları karşısında çaresiz kalan Yen-Hsun Lu, üçüncü setin hemen başında 3-0 mağlup duruma düştü. Setin kalan bölümlerinde oyundan iyice kopan Tayvanlı tenisçi, seti 6-1 kaybederek , Wimbledon'a veda etti.

        1 saat 40 dakika süren karşılaşmayı 6 ace, 0 çift hatayla tamamlayan Andy Murray , 6-3 ,6-2 ve 6- 1 sonuçlarla 3-0 kazanarak , adını üçüncü tura yazdırmış oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ